Burger Quiz: ontdek de 10 officiële opvolgers van Alain Chabat!

Alain Chabat gaf zijn hand aan zijn opvolgers in Burger Quiz. In een verklaring heeft TMC zojuist de officiële lijst met animators voor seizoen 3 van het beroemde spel onthuld.

Dat is alles! Alain Chabat hing zijn schort op Burger Quiz. De komiek had de kijkers al gewaarschuwd: hij was niet van plan om voor altijd het spel onder controle te houden dat afgelopen april was teruggekeerd naar TMC. Na vijftien jaar afwezigheid is de cult-game nog steeds een plezier voor fans die het cultprogramma hebben gevonden. En deze is niet veranderd. Maar de tijd van de pauze is aangebroken voor de acteur die nu de hand zal doorgeven aan andere persoonlijkheden en niet het minst.

Na maanden van spanning en vooral onderzoek om animators te vinden die de geest van zullen houden Burger QuizTMC heeft zojuist in een verklaring de officiële lijst van vervangers Alain Chabat aangekondigd. Het seizoen 3 van het programma, dat begint op woensdag 28 november om 21u, verwelkomt Alexandre Astier, Edouard Baer, ​​Maurice Barthélemy, Jerome Commander, Anne Depétrini, Marina Fois, Matthew Madenian, Manu Payet, Jean-Paul Rouve of Gérard Darmon. De laatste nam ook de eerste over en nam het eerste nummer op, zoals onlangs Cyril Hanouna in TPMP heeft aangekondigd.

" De tijd van een paar afleveringen, elk zal gaan animeren, met zijn gasten, zijn wereld en zijn humeur , Onthult het kanaal, dat het derde seizoen van doopte Burger Quiz : " We worden nooit beter bediend dan iemand anders ". Dat de gelovigen van het spel gerustgesteld zijn, zal Alain Chabat een hoofd in het programma doorgeven, zelfs als het alleen punctueel verschijnt in een vorm die min of meer duidelijk is.

" En Alain Chabat in dit alles? Hij zal in seizoen 3 als klant deelnemen om te spelen. Hij zal deelnemen aan seizoen 3 als een baas, om te animeren. Hij zal als toeschouwer deelnemen aan seizoen 3, om te lachen "Vraagt ​​TMC. Antwoord over een paar weken.