"Iedereen wil zijn plaats innemen": Marie-Christine wordt 's werelds grootste kampioen van tv-games!

Niets houdt hem tegen. Vanmiddag, in "Iedereen wil haar plaats innemen" op France 2, werd Marie-Christine de grootste kampioen van de geschiedenis van de tv-wedstrijden in Frankrijk dankzij haar 193e overwinning, maar ook de grootste kampioen van de wereld in zijn veld omdat geen enkele andere kandidaat op de planeet erin is geslaagd om zo een aantal overwinningen te verzamelen. Op nationaal niveau laat deze uitvoering hem voorbijgaan voor Christian Quesada, een andere emblematische kandidaat, die sinds begin 2017 de beste Franse kandidaat was na zijn 192 overwinningen in "Les 12 coups de midi" op TF1; spel dat hij had achtergelaten met 809.392 euro aan inkomsten.

Om ook te lezen

TV

TF1 grijpt de CSA na een reeks "TPMP" gericht op Karine Ferri

TV

"Er is een vrouw om voor haar man te zorgen": Francesca's seksistische opmerkingen …

C8: Jean-Luc Lemoine verliest (tijdelijk) de bonus van vrijdag, Cyril Hanouna vervangt hem vanaf vanavond

Tv-programma

C8: Jean-Luc Lemoine verliest (tijdelijk) de bonus van vrijdag, Cyril Hanouna de …

De poes van Marie-Christine is nu 194.100 euro. Eind september had ze opnieuw een record verslagen, dat van het aantal overwinningen in de wedstrijd van Frankrijk 2, dat tot nu toe 152 bedroeg en dat sinds 2013 door Julien werd gehouden.

Drie reizen en een auto

Sinds haar eerste deelname op 14 april 2018 – ze had Christine verslagen die twee overwinningen op de klok had – heeft deze vrouw met een sterke algemene kennis slechts twee keer gefaald. Ze won ook drie reizen en een auto tijdens haar carrière. Deze moeder van twee – zij zijn het die haar hebben overtuigd om zich in te schrijven – mikt nu op het symbolische doel van 200 overwinningen, die, tenzij het blijkt, binnen handbereik lijken.

Wat betreft het publiek, zelfs als op TF1, "De 12 slagen van de middag" gemakkelijk het leiderschap behouden, laat de kampioen het spel van France 2 schitteren, met een record voor het seizoen opgenomen op 1 oktober laatstleden voor 2,03 miljoen kijkers voor 22 , 6% kijkersaandeel volgens Médiamétrie. puremedias.com voorstellen om de overwinning van Marie-Christine te herzien.

// Load the SDK asynchronously (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async = true; js.src = "http://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));