Jennifer Lopez zendt krachtige berichten waarin jongeren, Latijns-Amerikanen en vrouwen worden opgeroepen om te stemmen

Jennifer Lopez publiceerde een video met een zeer politieke boodschap, waarmee ze haar stem aan de tientallen beroemdheden toevoegden die hebben bijgedragen aan de inspanningen om de stemming bij jonge Iberiërs bij de verkiezingen van dinsdag te stimuleren.

"Je zou denken dat alles klaar is om te stemmen, toch? Hier is een verhaal: ik moest mijn gegevens vier keer invoeren voordat de staat bevestigde dat ik was geregistreerd om te stemmen. Dit toont mijn passie voor het gebruik van mijn stem en mijn stemrecht. Je moet geduld hebben en geïnteresseerd zijn om morgen naar de stembus te gaan ", schreef de popdiva.

"Ze geloven dat jonge mensen niet stemmen, dat Latinos niet stemmen, dat vrouwen niet stemmen, het BEVESTIGT DAT ze VERKEERD zijn. Deze keuze beïnvloedt ons ALLEN. Het is heel belangrijk dat AL onze stemmen gehoord worden, niet alleen die van enkelen. We leven in een prachtig land en we hebben allemaal een stem. Ik verzoek u dringend om te gaan stemmen. Er staan ​​veel zaken op het spel in deze verkiezing en ze beïnvloeden ons op een of andere manier in ons dagelijks leven. Als je gefrustreerd bent door wat je hoort en ziet, kun je het veranderen. Jij hebt de kracht! "Voegde hij eraan toe.

Lopez was actief in de verkiezingscampagne van Hillary Clinton in 2016, die werd afgesloten met een groot concert in Miami. Daarnaast is hij zeer kritisch geweest over de houding van de regering van president Donald Trump voor de situatie in Puerto Rico na de overgang van orkaan Maria vorig jaar.

Andere beroemde Miami-artiesten zoals Luis Fonsi, Jencarlos Canela, Eva Longoria, Lauren Jáuregui en Camila Cabello hebben berichten geplaatst op sociale netwerken die hun fans uitnodigen om te stemmen.

Hollywood Latino-sterren Eva Longoria, Zoe Saldana, Rosario Dawson, Amerika Ferrera en Gina Rodriguez reisden op zondag naar de stad om Andrew Gillum, kandidaat voor de gouverneur van de Democratische Partij, te steunen, terwijl hij vanavond in Miami-Dade College is MTV voert een post-verkiezingsfeest uit dat wordt verheerlijkt door Fat Joe, Jáuregui, de band PRETTYMUCH en DJ Nasty.

.