Kate Middleton nieuws: zullen Kate en William een ​​VIERDE koninklijke baby hebben? Kansen GEWASSEN

Prins William's broer, prins Harry, en zijn vrouw Meghan Markle verwachten hun eerste baby. Dus met koninklijke babykoorts die door me heen dwarrelt, vraagt ​​iedereen zich af of Kate en William het misschien nog een keer proberen. En volgens de bookmakers gokken mensen op een ander klein koningshuis.

Het paar heeft op de een of andere manier geen indicatie gegeven voor de kans op nog een kleintje.

Sommigen verwachten dat de graaf van Cambridge, 36, aarzelt om weer zwanger te worden.

Ze leed aan Hyperemesis Gravidarum met al haar zwangerschappen – een zeer ernstige, mogelijk levensbedreigende vorm van ochtendmisselijkheid.

De kinderen van Cambridge – George, vijf, Charlotte, drie en Louis, vijf maanden, presenteerden allemaal hun moeder met de ziekte, ondanks dat ze in perfecte gezondheid waren geboren.

LEES MEER: Zouden Meghan en Harry uit elkaar kunnen gaan met Kate en William om DEZE reden?

Maar sommigen in de wetenschap denken dat er een goede kans is op meer kleine royals.

De formele koninklijke butler van prinses Diana Paul Burrell gelooft dat prins William, 36, en Kate een vierde kind krijgen.

Hij zei: "Ik wed dat William er vier zal hebben.

"Zowel William als Harry wilden meer broers en zussen toen ze jong waren, maar het mocht niet zo zijn."

LEES MEER: Wanneer trouwen Meghan en Harry? Wanneer is Meghan Markle verschuldigd?

Een van de vrienden van de hertog vertelde naar verluidt schrijver Richard Kay: "Hij zou graag zijn grootmoeder navolgen en vier kinderen krijgen en hij zou heel blij zijn als het een ander meisje was.

"Charlotte had een verbeterend effect op George, die in de begintijd een beetje een afgang was, dus hij weet wat een tweede dochter een voordeel kan brengen."

Bookmaker Coral heeft de kansen verkleind dat de hertog en hertogin een vierde kind krijgen van 2-1 (van 4-1).

Coral's Harry Aitkenhead zei: "Er is een echte buzz rondom de koninklijke familie op het moment dat Harry en Meghan aankondigen dat ze hun eerste baby en ook het huwelijk van prinses Eugenie verwachten.

"Nu zien we weddenschappen op Prins William en Kate om een ​​vierde baby te krijgen en onze kansen laten zien dat we echt niet uitsluiten dat de hertog en hertogin van Cambridge hun familie toevoegen."

LEES MEER: Wanneer zijn de volgende openbare verschijningen van Meghan en Prince Harry?

Koningin Elizabeth II heeft vier kinderen, Prins Charles, Prins Andrew, Prins Edward en Anne, Princess Royal.

Na het kind van Meghan en Harry, als de hertog en hertogin van Cambridge een vierde hebben, zal het het negende achterkleinkind van de koningin zijn.

De hertog en hertogin van Sussex verwachten in het voorjaar.

Koraal maakt Victoria de 8-1 favoriet om de naam te heten van Harry en Meghan's baby, voor Diana, Albert en Philip die allemaal op 10-1 staan.