Entertainment

Mister Rogers Movie Crew Member sterft na val op set

Mister Rogers Movie Crew Member sterft na val op set

Een bemanningslid dat werkt aan de aankomende film van Mister Rogers met Tom Hanks, is overleden na een val op de set.

James Emswiller, een geluidstechnicus, viel twee verhalen van het balkon van een flatgebouw op donderdag in de voorstad van Mount Lebanon in Pittsburgh terwijl hij even pauzeerde tussen scènes, meldde CBS News.

Emswiller, die volgens de provinciale medische examinator 61 jaar oud was, is mogelijk getroffen door een hartaanval voorafgaand aan de val, volgens lokale rapporten.

"Dit is een verwoestende tragedie en de studio onderzoekt de zaak. Onze gedachten en gebeden zijn met de geliefden, vrienden en collega's van Jim, "vertelde een vertegenwoordiger van Sony Pictures en Tristar Pictures aan HuffPost in een verklaring.

Politie en ambulancepersoneel werden rond 19.30 uur gebeld. nadat andere bemanningsleden naar verluidt hoorde Emswiller de grond raakte. Hij werd door medici naar UPMC Mercy gebracht in kritieke toestand en stierf kort daarna.

De bemanning was op de tweede dag van het filmen van een interieur appartement scène met Hanks, die naar verluidt was op het moment van het ongeval. De productie werd onmiddellijk stopgezet en het was onduidelijk wanneer deze zou worden hervat.

Filmen voor het project begon in september in Pittsburgh.

Emswiller werkte decennialang als klankmixer voor een aantal blockbuster Hollywood-films. Hij haalde in 2015 een Emmy voor Outstanding Sound Mixing voor een Limited Series of Movie voor de HBO biopic "Bessie". Zijn andere credits zijn "The Avengers", "Jack Reacher" en "The Fault in Our Stars", volgens IMDb .

De film van Mister Rogers, voorheen getiteld 'You Are My Friend', is geïnspireerd door de vriendschap van de laat-kindertelevisie-icoon met journalist Tom Junod, die een Esquire-profiel uit 1998 over hem schreef.

De eerste afbeelding uit de film, die op 18 oktober 2019 in de bioscoop verschijnt, werd in september uitgebracht en liet Hanks zien, gekleed in het signature vest van Rogers.

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.