Prins Harry die opeens zijn broer voor de gek houdt

Dr. Asim Shahmalak van de in Manchester gevestigde Crown Clinic vestigde de aandacht op het snel kalende leven van Prins Harry. Hij deelde zijn observaties met de publicatie van The Sun.

De specialist merkte op dat een jaar geleden een kleine kale plek aan de bovenkant van de hertog van Sussex was ontstaan, maar nu is deze verdubbeld en naar zijn achterhoofd gekropen. "Als hij niet onmiddellijk actie onderneemt, zal hij op 40-jarige leeftijd al vroeg kaal zijn, net zoals bij zijn broer," maakt Shahmalak zich zorgen.

Volgens de krant hield Prins Harry er altijd van om zijn broer prins William te pinnen vanwege zijn kale plekje. "Ik denk dat hij zeker slimmer is dan ik. We hebben dit op school ontdekt toen hij kaal was, 'grapte prins Harry.

De enige uitweg voor de prins is volgens de arts een haartransplantatie.

Materialen over het onderwerp

00:0210 september

Verstop je voor de koningin

Jeans op de heupen, luipaarden en bontjassen: wat de Britse prinsessen zondigden vóór het huwelijk

In juli bekritiseerde de Britse schrijver Jilly Cooper de hertogin van Sussex Megan omdat ze haar eigen dieet, prins Harry, oplegde aan haar eigen dieet. "Harry is een knappe, aantrekkelijke man. Laat mannen niet afvallen. Naar mijn mening is dit verschrikkelijk. En hoe dan ook, ik hou er niet van om mensen te veranderen, en jij? ", Zei de 81-jarige Cooper.

Meer donker en vreemd nieuws in het Telegram-kanaal "Ribbon bottom". Subscribe!