Video - Hassan al-Raddad over een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom

Video - Hassan al-Raddad over een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom
Video – Hassan al-Raddad over een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom

Video – Hassan al-Raddad tijdens een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom het Al-Fursan-netwerk in de video citeert – Hassan al-Raddad tijdens een bezoek aan Saudi-Arabië. Ontdek de reden, video – Hassan al-Raddad tijdens een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom we uw bezoekers publiceren Vandaag via ons netwerk Knights en begin met het nieuws, de meest prominente video – Hassan Al-Raddad in een bezoek aan Saoedi-Arabië .. Ken de reden.

De Egyptische acteur Hassan Al-Raddad zit momenteel in Saoedi-Arabië, met name in Jeddah, om deel te nemen aan IGN Middle East.

Aan de zijlijn van het festival publiceerde Hassan Al-Raddad een videoclip waarin hij het Saoedische publiek uitnodigde om deel te nemen aan het symposium, dat op donderdag 8 november wordt gehouden en dat door Al-Redad zal worden bijgewoond om met de Saoedische jongeren te bespreken.

In een commentaar op de video zei hij: "Ik ben erg opgewonden om het Saudische publiek op 8 november in Jeddah te ontmoeten, het land van Western Sky, tegenover de Reds Mall, wachtend op je."

Een bericht gedeeld door Hassan El Raddad (@hassanelraddad) op 6 november 2018 om 15:44 uur PST

De producent Ahmed Al-Sabki tekende met de kunstenaar Hassan Al-Raddad een nieuwe film in het bijzijn van zijn zoon Mohammed Ahmed Al-Sabki, binnen het hoofdkantoor van zijn bedrijf in het Dokki-gebied.

Een bericht gedeeld door Hassan El Raddad (@hassanelraddad) op 29 oktober 2018 om 18:45 PDT

De laatste film van "Al Khawaja", die werd uitgebracht in januari 2018, verdiende meer dan 9 miljoen pond. Het werd mede vertolkt door Bayoumi Fuad, Majed El Masri, Hana El Zahid en Samia Traboulsi, gecomponeerd door Hisham Majed en Chico.

Hassan Raddad nam deel aan Ramadan 2018 in de serie "Azmi en Ashgan", met in de hoofdrol Emmy Samir Ghanem, Nasreen Amin, Samir Ghanem, Bayoumi Fuad, Ahmed Halawa, Ahmed Sultan, Mohamed Tharwat, Mohamed Lotfi en Badria Tolba, gecomponeerd door Ahmed Mohie en Mohammad Mohammadi.

Bedankt dat je ons hebt gevolgd en we beloven je altijd alles te bieden wat het beste is .. en de overdracht van nieuws uit alle nieuwsbronnen en het lezen voor jou vergemakkelijken. Vergeet niet het werk van IK voor onze pagina op Facebook en volg het laatste nieuws op Twitter. Groeten van de familiesite van het Knights Network.
Al-Fursan Network, Video – Hassan Al-Raddad tijdens een bezoek aan Saoedi-Arabië. Ontdek waarom, volg ons op de sociale netwerksites van onze site om permanent nieuw nieuws te ontvangen.

bron: In art