20 symptomen van diabetes die u zich niet kunt veroorloven te negeren

Blijf gezond op de hoogte van deze mogelijke tekenen van diabetes.

Of het nu wordt veroorzaakt door genetica of levensstijl, diabetescijfers stijgen wereldwijd razendsnel – meer dan 29 miljoen mensen leven alleen met de ziekte in de Verenigde Staten. Wat nog angstaanjagender is dan die cijfers, is het aantal mensen dat niet weet dat ze het hebben.

Hoewel veel mensen denken dat diabetes een ziekte is die duidelijk wordt aangekondigd, is dat zeker niet het geval. In feite kunnen de symptomen zo mild zijn of zelfs andere ziekten nabootsen dat degenen die de ziekte echt hebben jarenlang niet weten. Maar zelfs als uw symptomen van diabetes u niet storen, wil dat nog niet zeggen dat ze uw lichaam niet belasten. Ongecontroleerde diabetes kan uw risico op een hartaanval, beroerte, zenuwbeschadiging, blindheid en uw kansen op amputaties vergroten.

Gelukkig kunt u het risico op diabetes type 2 verminderen door de 20 voedingsmiddelen die diabetes bestrijden aan uw menu toe te voegen en uw kansen op het vinden van de ziekte te verbeteren, terwijl u nog steeds beheersbaar bent door de 20 symptomen van diabetes te ontdekken die u zich niet kunt veroorloven te negeren!

Vertaald door Microsoft. uitzicht hier de originele versie van deze galerij.