"Emirates Oncology" bespreekt kunstmatige intelligentie in de behandelingAl Ittihad krant

Verenigde Arabische Emiraten


Aanwezigheid op de Emirates Oncology Conference (Foto door Shahool Hamid)

Aanwezigheid op de Emirates Oncology Conference (Foto door Shahool Hamid)

Mona Hamoudi (Abu Dhabi)

Dr. Khalid Al-Amoudi, hoofd Oncologie bij het Tawam Hospital en voorzitter van de Board of Oncology bij de Health Company, meldde dat het Tawam-ziekenhuis elk jaar 1300 nieuwe gevallen van kanker ontving voor verschillende soorten kanker en verschillende leeftijden.
"Borst-, colon- en rectumkanker is de meest voorkomende, evenals de verspreiding van schildkliertumoren op dit moment, en de verspreiding van prostaatkanker vanwege de afhankelijkheid van fast food en mutatie in nieuwe voedingsmiddelen en de verspreiding van longkanker door toegenomen rokers," zei hij.
Dit kwam tijdens de inhuldiging van de Emirates Cancer Conference tijdens de zevende jaarlijkse sessie, georganiseerd door het Tawam Hospital, een van de faciliteiten van de Abu Dhabi Health Services Company (SEHA) onder de slogan "General Zayed – Towards an Integrated Vision for the Care of Cancer Patients" die tot zaterdag in het Jumeirah Hotel zal doorgaan. In Abu Dhabi Towers, en tijdens de huidige sessie gaat het om het gebruik van kunstmatige intelligentie bij de behandeling van tumoren.
De conferentie bespreekt onderwerpen uit het Johns Hopkins Medical Center, waaronder de rol van adjuvante chemotherapie bij de behandeling van borstkanker, klassieke en nieuwe technieken voor postoperatieve tumorlocatie, crisispreventie bij kankerpatiënten, behandeling van farynxkanker, rol van immunotherapie bij slokdarmkanker en kanker maag. De jaarlijkse Emirates Cancer Conference organiseert dit jaar een groep internationale experts en denktanks om kennis en ervaring te delen. Dr. Khalid Al-Amoudi zei dat de conferentie meer dan 1600 specialisten en oncologen uit 28 landen over de hele wereld bij elkaar brengt, en meer dan 70 onderzoekers en wetenschappers die deelnemen aan meer dan 15 wetenschappelijke sessies. 40 wetenschappelijke papers zullen tijdens de conferentie worden besproken.
Het biedt ook sessies over de behandeling van tumoren bij volwassenen en kinderen.De conferentie omvat een speciale sessie voor patiënten die hersteld zijn van kanker om hun ervaringen en therapeutische reis te delen, om te profiteren van hun ervaring om meer te weten te komen over de problemen en uitdagingen die zij hebben gehad tijdens de behandeling.
"De derde doodsoorzaak in het emiraat van Abu Dhabi is kanker," zei hij, erop wijzend dat van elke 10 sterfgevallen, twee van hen kanker zijn.
De VAE heeft de beste artsen van over de hele wereld en de meeste artsen in de VAE hebben in heel de wereld gestudeerd, de ervaring is in de VAE en de staat heeft de nieuwste apparatuur en medicijnen op het gebied van kankerbehandeling.
Het ministerie van borstkanker in Tawam ontvangt jaarlijks tussen de 350 en 370 gevallen van borstkanker uit de hele VAE en de Golfstaten, erop wijzend dat kankerverwekkende factoren worden beschouwd als de meest voorkomende oorzaken van borstkanker, volgens Dr. Moza bin Hamor Amiri, Bij vrouwen worden vrouwen blootgesteld aan hormonen van vrouwelijkheid en zijn ze vatbaarder voor kanker: hoe ouder ze zijn, hoe groter de kans dat ze aan hormonen worden blootgesteld, hoe groter de kans dat ze worden geïnfecteerd, terwijl de genetische factoren 10 tot 15 procent van de oorzaken uitmaken. Erop wijzend dat er gevallen van borstkanker zijn geregistreerd vanwege het 'silicium', en dat sommige wereldwijd gepubliceerd onderzoek een paar, wijzen op de aanwezigheid van nieuwe tumoren in de borst vanwege 'silicium'.
Op het programma «Overlevenden van de ziekte» gestart door de «gezondheid» in de aanvraag, vestigde de aandacht op het bestaan ​​van een plan om de uitvoering te starten in de VAE, erop te wijzen dat het idee is gebaseerd op de kankerpatiënt bij de diagnose van kanker en behandeling en geneest de tumor, wordt beschouwd als een overlevende van de ziekte en is in staat om te leven De succesverhalen in de behandeling geven hoop dat de diagnose kanker niet het einde van de wereld is en dat patiënten de ziekte van een ander concept begrijpen, zich ontdoen van de negatieve kijk op de ziekte, Benadrukken tegelijkertijd het belang van vroege tests, die worden vastgelegd Is aanzienlijk toegenomen in de staat en draagt ​​bij tot de vroege detectie van gevallen, waarbij het herstelpercentage tot 95% is.
Dr. Abdul Rahman Bosnida, hoofd van de radiotherapie en adjunct-medisch directeur in Tawam, zei dat er soorten kanker zijn die volledig kunnen worden genezen door bestralingstherapie, waarbij opgemerkt wordt dat het gedeelte over hoofd- en nekkanker, dat maandelijks wordt behandeld tussen 20 en 30 Waarvan 10 tot 14 nieuwe gevallen per maand.
Dr. Ayman Rahmani, medisch directeur van het Tawam-ziekenhuis en adviseur kindergeneeskunde en neonatoloog, benadrukte het belang van kunstmatige intelligentie in de behandeling van tumoren De nieuwe technologieën zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie, waaronder de productie van moderne geneesmiddelen die tumoren op een beperkte manier behandelen. En gaat niet over het hele lichaam, de zogenaamde engineering van medische medicijnen, kunstmatige intelligentie draagt ​​ook bij aan klinisch onderzoek, om aanpassingen aan klinisch onderzoek aan te brengen om betere resultaten te geven.

Succesvolle experimenten
De Canadese verpleegster Mary Ackermans zei tijdens een sessie van "overlevenden van de ziekte" dat ze dankbaar is dat ze vandaag leeft en roept ziekenhuizen op om programma's voor overlevenden te hebben om patiënten te ondersteunen. De 60-jarige verpleegster is een kankeroverlevende die werd behandeld in het Tawam Hospital Waar je aan werkt.
Ze werd in 2009 gediagnosticeerd met kanker en tegelijkertijd gediagnosticeerd met kanker in Canada, die in Canada stierf door gebrek aan middelen.
"Ik leef vandaag dankzij God en de Verenigde Arabische Emiraten," zei ze. "Ik kreeg een biopsie in 2009 en tegelijkertijd was mijn moeder in Canada onderhevig aan een biopsie die positief bleek te zijn, dus ik reisde meteen naar Canada, waar mij werd verteld dat ik borstkanker had, en ik voltooide niet in 12 uur Canada toen mij werd verteld dat de biopsie positief was Voor borstkanker moet je terugkeren. Bij haar terugkeer in de VAE onderging ze onmiddellijk borstamputatie. Ze zei: Ik kreeg uitstekende zorg en sneller in de VAE, terwijl mijn moeder daar stierf, en mijn broer vanwege longkanker.
"Dit is de reden waarom er een programma van" overlevenden van de ziekte "is in verschillende ziekenhuizen, zodat kankerpatiënten weten dat er leven is na kanker en dat ze hun angsten moeten opgeven.

De Emirates Cancer Society bespreekt kunstmatige intelligentie in de behandeling

https://www.alittihad.ae/article/73663/2018/_ UAE-Oncology_-Discussing-Intelligence-Artificial-In-treatment