Tallers per anar a trainball a l'estranger

TALLERS BY ANAR A TREBALLAR A L'ESTRANGER

Tallers the práctiques laborals and un altre país, per practicar idiomes aquí i a fora, per preparar l'estada a l'estranger, per fer voluntariat internacional … Són algunes de les propostes que formen part del programa The Barcelona already món. Del món a Barcelona, que te lloc del 6 al 29 de novembre and diferents espais de la ciutat de Barcelona. Els tallers són gratuites, però cal inscriure-s'hi a Barcelona.cat/bcnalmon.

UNA SETMANA THE CINEMA FANTOSTIC I THE TERROR

Esclar que pot fer por, pero el cinema fantàstic i de terror no està nomes pensat per això, i a més té un públic fidel i va guanyant adeptes. Qui en vulgui veure té una bona oportunitat per fer-ho al llarg de la setmana que ve, yes que al Center Cívic Cotxeres de Sants té lloc la XXX Marató de Cinema Fantàstic i de Terror. A més, se celebra la vintena edició d'un concurs the curtmetratges. Més informació: Cotxeres-casinet.org/marato.

EXPOSICIO THE PHOTOGRAPHIES D'IMMIGRANTS AMERICANS

La Bestiaés un tren de càrrega que travessa de sud a nord Mèxic i arriba as Estats Units; és el mitjà transport the molts indumentats centreamericans, que arrisquen la seva vida pujant i baixant d'aquest tren and moviment. Fan of the tres setmanes travessant fronteres amagats i posant and perill la seva vida. Pateixen extorsions, segrestos i abusos sexuals, emmalalteixes o moren and el cami cap a fer realitat el Somni Americà. El mexico Guillermo Navarrete and va fer un mint the photos, que estan exposades al Center Cívic Teixonera.

ACTIVITATS AL CASTELL DE TORRE BARÓ

El diumenge 11 de novembre se celebra el quart aniversari del castell de Torre Baró. "¿El quart aniversari?", Direu. Esclar que fa molt més temps que està construit, però es tracta del quart aniversari de la seva reobertura després de la remodelació que se'n va fer. Amb motu s'hi fan un conjunt d'activitats, coma caminada popular a l'entorn del castell, visites guiades i classes de ball de blues. Totes són de caràcter gratuit.

FESTES MAJORS A SANT MARTÍ

Aquest knife de novembre toes lloc diverses festes majors al districte de Sant Martí. Com ara la Festa Major del Clot – Camp de l'Arpa, que se celebra del 2 already de novembre, in Festa Major de Sant Marti de Provençals i la Verneda, que se celebra del 5 al 18 de novembre. Amb motiu d'aquesta umtima, aquest cap de setmana, 10 i 11 de novembre, té lloc a la rambla Guipúscoa, entre el carrer Agriculture i Cantàbria, una Mostra de Comerç.