Chris Long: Nick Foles verdient input in zijn toekomst - NBC Sports

Getty Images

Terwijl de Eagles beslissen wat ze met quarterback Nick Foles moeten doen, letten andere spelers in de kleedkamer op. En ze geloven dat Foles extra aandacht verdienen op basis van zijn prestaties ten behoeve van de franchise en de stad waarin het zich bevindt.

"Nick verdient de mogelijkheid om input te leveren," vertelde verdediger Chris Long PFT Live vorige week. "Ik denk dat het een van die unieke situaties is waarin, heel vaak, het een bedrijf is, maar deze man, ongetwijfeld. . . . Ik bedoel, ze bouwden een standbeeld voor hem buiten het stadion. Je stuurt hem niet ergens waar hij niet wil zijn of plaatst hem ergens tegen zijn zin. Ik denk dat het vinden van die goede plek waar hij wat inbreng heeft en het team ook wint als dat de situatie is, ik denk dat iedereen dat zou respecteren. "

Natuurlijk zou het voor elk team moeilijk zijn om een ​​potentiële beginnende quarterback in te ruilen voor een team waarvoor hij niet wil spelen. Startende quarterbacks moeten all-in zijn, vroeg aankomen, te laat blijven, teamgenoten verzamelen voor offseason-workouts buiten het formele offseason-trainingsprogramma, teamleden verantwoordelijk houden, etc. Als een quarterback wordt gestuurd naar een plek waar hij niet wil zijn, zal niet alles zijn – en hij zal niet zo effectief zijn als het team nodig heeft.

De diepere vraag is of Foles meer moet hebben dan alleen zijn volgende bestemming invoeren. Foles zouden aantoonbaar vrij moeten zijn wat betreft zijn volgende zet, gezien de Super Bowl-trofee die hij aan de franchise heeft geleverd. Waarom zou hij via een trade naar een team zoals de Jaguars willen gaan om meer geld te krijgen door met de Jaguars te tekenen op de open markt – en wanneer de Jaguars de draft pick (s) zouden bewaren die anders naar Philly zouden worden gestuurd? Dat is de reden waarom Foles bereid moet zijn om deze te bestrijden, ongeacht of de Eagles geïrriteerd raken met hem om op te staan.

Teams nemen altijd beslissingen in hun eigen belang. Spelers moeten hetzelfde doen, vooral als ze de invloed hebben om het te doen.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.