De start van de beker van vicepresident van de staat Gujitsu op het eilandhuis vandaag

De eerste ronde van de Beker van Zijne Hoogheid, de vice-president van de staat Jujitsu Club, wordt gehouden in Al-Jazira Club Hall in Abu Dhabi en de VAE Football Federation heeft aangekondigd dat het een uitzonderlijke lijst van Jujutsu-spelers in de VAE heeft aangetrokken. Met een van de duurste nationale titels.
De spelers zijn onder andere Al Karbi, Al Ain Sports and Cultural Club, en Mohammed Al Kaabi, 777, die onlangs teruggekeerd zijn naar de medailles die ze in naam van de VAE hebben gewonnen van de "Masters of Jakarta".
De beker van vicevoorzitter van de staat staat hoog aangeschreven op het niveau van de countryclubs, gezien de goedkeuring van verschillende technische normen, zoals open riemgewichten en internationale wetten, die bijdragen tot de bevordering van professionaliteit van de spelers van de staat en hen kwalificeren om deel te nemen aan Aziatische en internationale kampioenschappen die dezelfde normen hanteren.
De competitie omvat drie categorieën: "Mannen ouder dan 21", "Jeugd onder de 21", "Onder 15, 16 en 17" om mee te doen aan vijf slots voor het toernooi en de spelers zullen een andere beoordelingsmethode testen Bekend als de "terugkeerrol", die ervoor zorgt dat de verliezende spelers de kans krijgen terug te keren om een ​​tweede spel te spelen voordat ze de finale verlaten om te kunnen strijden voor de bronzen medaille.
Rashid Ateeq Al Hamli, bestuurslid van Al Jazira Club, zei: "De club, in samenwerking met de Emirates Federation of Jujitsu, heeft alle voorbereidingen voor het succes van het hosten en organiseren van het toernooi voltooid."
Al Hamli sprak zijn trots uit voor de eer om de eerste ronde van het toernooi in te luiden.Hij bedankte de VAE federatie voor het grote vertrouwen in het vermogen van de Al-Jazira club om de verschillende toernooien te organiseren in het seizoen 2018-2019 in Abu Dhabi.
Al-Jazira Club heeft ook de eerste en meest succesvolle seizoenstoernooien georganiseerd in de Cup of His Highness, de president van de staat Gujitsu, en bereidt zich voor op een nieuw spraakmakend toernooi voor de harten en geesten van alle Gujutsu-fans en -volgers.
Al Hamli benadrukte dat het uitvoerend management van het andere spelbedrijf erop gebrand is om alle noodzakelijke technische en administratieve ondersteuning voor het kampioenschap te bieden om het beste beeld te tonen dat de naam van het toernooi waardig is.
Sulaiman Al Hajri, bestuurslid van de Sharjah Sports and Cultural Club, zei dat de club veel aandacht besteedt aan de sport van jujutsu en alle toernooien die in het land worden gehouden als een sport met een breed publiek en ondersteuning. De staat en zijn dochters.
Al-Hajri wees erop dat de voorbereidingen van het Sharjah Club-team aan de gang zijn, zowel op het niveau van het technische en administratieve personeel of de betrokken spelers, door middel van intensieve training om de vaardigheden van het team te verbeteren om eervol te verschijnen en een beker te winnen met de naam van Zijne Hoogheid, de vice-president van de staat.
Al-Hajeri legde uit dat Sharjah Club zal deelnemen aan 22 spelers in alle categorieën en gewichten met een focus op het winnen van de hoogste punten, die wordt gekenmerkt door het vermogen om het niveau van wrijving tussen spelers te verhogen.
De eerste ronde van het Vice-President's Championship zal de introductie zijn van nog twee rondes: de Emirates Jugitsu Federatie zal de tweede ronde van wedstrijden in Fujairah organiseren in januari, voordat de laatste ronde van de Dubai World wordt bereikt. Groeit in maart volgend jaar.

Dit artikel, "De sprong van de vicepresident van de staat Gujitsu in Al Jazeera Today", wordt geciteerd door de website van Balad News.We citeren van de site in de Golf en weerspiegelen op geen enkele manier het beleid van de site of het gezichtspunt.De verantwoordelijkheid is het nieuws of de waarheid over de bron van het originele nieuws. de Golf.

.