FC Bayern München vs AEK Athene: Champions League live op tv en in livestream

FC Bayern München verwelkomt AEK Athene deze woensdag in de Allianz Arena. Je kunt dus de Champions League live bekijken op tv en in de livestream.

Update van 07.11.2018: Bayern verslaat de soeverein van Athene

Op de vierde speeldag van de Premier klasse Bayern gespoten in de groepswedstrijd tegen AEK Athene weer geen glans, maar de Reds behaalde een welverdiende 2: 0 overwinning op de Grieken. Al tijdens de pauze was de FCB door het eerste doelpunt van Robert Lewandowski (penalty) heen, in de tweede ronde verhoogde de Pole in de 71e minuut naar 2: 0, wat uiteindelijk de finale markeerde. De Bayern leiden de groep E met tien punten en twee punten voorsprong op Ajax Amsterdam.

München – De eerste helft van de groepsfase wedstrijden van de Champions League is afgelopen, nu wachtend op de drie seconden van de teams. Op woensdag 7 november verwacht de FC Bayern München de AEK Athene in de Allianz Arena in München. De laatste wedstrijd van de twee teams vond plaats op 23.10. in plaats daarvan en ging met een bevredigende 0: 2 voor Bayern.

Champions League: Bayern heeft de AEK Athene al gewonnen

Het was de eerste bijeenkomst van de twee teams in hun hele clubgeschiedenis. De FCB was eerder geteisterd door nederlagen, in de Bundesliga tronen niet de glorieuze FCB, maar de geelzwarte uit Dortmund. Daarnaast was er de bekende woede PK van Bayernbazen. Het beeld van de voormalige Glanz-Verein was zwaar beschadigd. Maar al de eerste wedstrijd na de persconferentie kon Bayern voor zichzelf beslissen, een verdiende 1: 3 (0: 1) tegen VfL Wolfsburg. Zo klom de Bayern weer op in de Bundesliga-tafel en werd hij sterker in het duel van de Champions League tegen Athene.

De tegenstander bleek eind oktober niet al te moeilijk te zijn. Tot op heden kon de Griekse club geen enkel punt in de Champions League scoren en stond daarom op de laatste plaats op de tafel. Coach Niko Kovac vertrouwde ook op de eerder gepauzeerde Thomas Müller in deze wedstrijd, hoewel niet in de basisopstelling. Hoewel de Bayern-ster zelf geen goal scoorde, maar zijn team ging weg met een verdiende 0-2.

AEK Athene blijft grotendeels ongelukkig in het vorige Champions League-seizoen. In de Griekse Super League staan ​​de mannen van coach Marinos Ouzounidis met 16 punten op de derde plaats, op de eerste plaats staat de PAOK met 22 punten.

Bayern München: in de Champions League weer op het goede spoor – maar in de competitie haakt het

De FCB heeft zich dus redelijk hersteld en kan opnieuw scoren in de Champions League en in de Bundesliga. Ze missen vier punten in de Bundesliga op tafel, eerst BVB, in de Champions League scoren ze met zeven punten op de tweede plaats – hetzelfde aantal heeft ook Ajax Amsterdam genoteerd, wat aan de top staat.

In de oude vorm, de Beieren, maar niet voor een lange tijd, alleen op dinsdag hebben ze net een schande gekrast. De met sterren bezaaide club speelde tegen de regionale competitie SV Rödinghausen in de tweede ronde van de DFB Cup en kon "slechts" met een zege van 1: 2 (0: 2) van het plein af. De FCB was duidelijk in dit duel als favoriet, de smalle overwinning ergert de München natuurlijk heel erg.

De wedstrijd op woensdag zou de Bayern niet zo licht moeten nemen. Om drie punten te scoren is absoluut noodzakelijk voor de club. Vooral sinds de Red zijn vanwege de slechte prestaties tegen SC Freiburg vandaag sowieso onder druk. Het team van Christian Streich had het leven van Bayern op de tiende speeldag van de Bundesliga zo moeilijk mogelijk gemaakt en een punt uit de Allianz Arena ontvoerd. En dat was na de recordkampioen tegen de Breisgauer zelfs met 1: 0 aan de leiding verdwenen. Maar kort voor het einde zorgde Lukas Höler uiteindelijk voor de gelijkmaker en veel gejuich voor de Freiburgers – bij de FCB echter veel frustratie.

De aftrap van de Champions League-groepswedstrijd tussen FC Bayern München en AEK Athene is vandaag om 21 uur. We hebben voor u samengevat waar en wanneer u de wedstrijd live op tv en in de livestream kunt bekijken.

Bayern München vs. AEK Athene: Champions League wonen vandaag op betaaltelevisie bij Sky

 • Het betaal-tv-station hemel zal vandaag de wedstrijd uitzenden tussen FC Bayern München en AEK Athene.
 • De Champions League-groepsgame loopt op 7 november Sky Sports 1 en 1 HD (Conferentie) en hoger Sky Sports 2 en 2 HD (Enkel spel) 20.50 klok,
 • Michael Leopold neemt de moderatie over, Didi Hamann en Erik Meijer sta aan zijn zijde als experts vandaag.
 • Voor toegang tot deze aanbieding heeft u er echter een nodig abonnement,
 • Hier kun je het pakket Sky Sport Champions League (partnerkoppeling) aanvullen.

FC Bayern München vs. AEK Athene: Champions League vandaag in livestream via Sky Go of Sky Ticket

 • Je kunt het spel vandaag nog een keer spelen Live stream van Sky Go volgen op uw pc, laptop of smartphone of tablet.
 • Maar hiervoor heb je er ook een nodig INSCHRIJVING,
 • Je kunt streamen met het Sky Sport-pakket, maar ook met de dagelijkse toegang voor alle sporten (skyticket). De kosten bedragen eigenlijk 9,99 euro, in de maand dan 29,99 euro. Maar op dit moment is er een uniek aanbod: het Sky Supersport-maandelijks ticket (partnerlink) kost alleen 9,99 Euro,
 • Vanaf december kost het abonnement u € 29,99 per maand en wordt het automatisch verlengd. Als u dat niet wilt, moet u het tijdig annuleren.
 • Apps: Sky Ga op iTunes (iOS), Sky Go in de Google Play Store (Android).
 • Opmerking: livestreams verbruiken een zeer grote hoeveelheid gegevens. Zorg er dus voor dat je vandaag weer een stabiele wifi-verbinding hebt als je je gegevensquotum niet wilt gebruiken. In sommige omstandigheden kunnen hoge kosten worden gemaakt.

Bayern München tegen AEK Athens: Champions League vandaag in een gratis livestream

 • Voor het spel AEK Athene – FC Bayern München kun je vandaag waarschijnlijk gratis aanbiedingen voor livestreams op het net vinden.
 • Meestal zijn de beeld- en audiokwaliteit van deze livestreams echter aanzienlijk slechter dan bij legale streamingportals.
 • En aandacht! Volgens een uitspraak van het Europese Hof van Justitie is het gebruik van dergelijke streamingdiensten illegaal.
 • We hebben een lijst met gratis en legale livestreams voor je samengesteld.

Bayern München vs AEK Athene vandaag in onze live-ticker

U bent op het moment van de wedstrijd onderweg tussen FC Bayern München en AEK Athene en u kunt de wedstrijd vandaag niet op één scherm bekijken? Geen probleem, want u mist niets in onze live-ticker! Bij ons ontvangt u alle belangrijke informatie voor, tijdens en na de wedstrijd van de Duitse recordkampioen.

Bayern München vs AEK Athene: de verwachte posities

Lineup Bayern München: Nieuw – Kimmich, Süle, Boateng, Alaba – Martinez, Goretzka, Müller – Gnabry, Lewandowski, Ribery

AEK Athens opzetten: Barkas – Bakakis, Cosic, Oikonomou, Hult – Galanopoulos, Alef – Rodrigo Galo, Livaja, Boyé – Ponce

Bayern München vs AEK Athene: wie is vandaag de scheidsrechter?

In de wedstrijd tussen FC Bayern München en AEK Athene neemt de Wit-Russische Alexey Kulbakov de wedstrijd over. Kulbakov is de enige scheidsrechter uit Wit-Rusland die regelmatig wordt gebruikt in UEFA-wedstrijden – sinds 2005 is de 38-jarige scheidsrechter. Voor de Reds is hij een goed voorteken: in het seizoen 2015/16 floot Kulbakov de wedstrijd van FC Bayern München tegen Dinamo Zagreb in de groepsfase van de Champions League, die de Red 5: 0 voor zichzelf kon beslissen.

Bayern München tegen AEK Athene: de laatste vijf wedstrijden van FCB met Griekse teams

Champions League groepsfase

23/10/2018

AEK Athene – Bayern München

0: 2

Champions League groepsfase

24/11/2015

Bayern München – Olympiacos Piraeus

4: 0

Champions League groepsfase

2015/09/16

Olympiacos Piraeus – Bayern München

0: 3

UEFA Cup groepsfase

19.12.2007

Bayern München – Aris Thessaloniki

6: 0

UEFA Cup 2e ronde

1983/02/11

Bayern München – PAOK Thessaloniki

9: 8 n.E.

MEF / sdm