Hussar bin Maktoum introduceert de Al-Faris ruitersport- en paardententoonstellingAl Ittihad krant

sport-


Huzaar bin Maktoum tijdens de opening van de tentoonstelling (vanaf de bron)

Huzaar bin Maktoum tijdens de opening van de tentoonstelling (vanaf de bron)

Dubai (WAM)

Sheikh Hashr bin Maktoum bin Juma Al Maktoum, directeur van de Media-afdeling van Dubai, zei dat de internationale paarden- en ruitersporttentoonstelling een van de grootste en belangrijkste tentoonstellingen in het Midden-Oosten is geworden, erop wijzend dat de groei in de tentoonstelling van dit jaar met 10% is toegenomen Het succes van de tentoonstelling trok meer dan 150 merken uit verschillende landen, waaronder Amerika, Groot-Brittannië, Spanje, Libanon en anderen.
Dit werd gevolgd door de inhuldiging van Sheikh Hashr Bin Maktoum Al Fares International Equestrian en Horse Equestrian Exhibition, die zal worden gehouden op het 12e circuit op het gebied van de wereld en zal doorgaan tot morgen met de deelname van meer dan 150 merken ten dienste van paardensport, cavalerie en veterinaire sector in de VAE en de Golfregio als geheel.
"De show is getuige geweest van een sterke start die samenviel met de start van het paardenracesseizoen in Dubai en als een toonaangevend commercieel platform voor paarden en paardensportproducten," zei Rashid Moubayed, directeur van Al Fares. "De tentoonstelling zal naar verwachting meer dan 5000 mensen bereiken.
De tweede dag van de tentoonstelling is een van de paardenraces voor het seizoen 2018-2019, die wordt gehouden op het gebied van Maidan.
Hij voegde eraan toe dat de tentoonstelling voorziet in alle behoeften en leveringen van hippische activiteiten en sporten zoals levensmiddelen, medicijnen, moderne veterinaire uitrusting en benodigdheden voor de oprichting van paardenraces centra in aanvulling op ander onderhoud in verband met paardensport.
Hij wees erop dat de Verenigde Arabische Emiraten de lijst met landen in het Midden-Oosten in de paardensportsector leidt vanwege het hosten van een aantal internationale races, waaronder racekracht en lange afstanden en springbarrières en anderen, en dragen publieke en private clubs bij om de hippische sector in het land te ondersteunen en te internationaliseren.

Krant Al-Ittihad – Hasher bin Maktoum opent tentoonstelling Al-Faris ruitersport en paardenuitrusting

https://www.alittihad.ae/article/73374/2018/ Hasher-Bin-Maktoum-Opens-Exhibition-Knight-Equipment-Paardensport Paard