In cijfers. Carnegie's rekening met de overwinning na zijn ontslag

Carinho – coach van de overwinning

Sport 360- Al-Nasr Saudi Club kondigde officieel het ontslag aan van Daniel Carinho, de coach van het eerste team, tegen de achtergrond van een reeks negatieve resultaten tijdens de laatste periode en de nederlaag van Al Ahly in de competitie met twee doelpunten zonder een antwoord.

Karinio kreeg veel kritiek na het tweede opeenvolgende verlies aan Al Ahly van MC Algiers voor een 1-0 overwinning in de 16e ronde van de Zayed Cup.

Het management van Al-Nasr gaf ook een besluit tot aanstelling van de coach van de soennitische groepen, de heer Hilder Christofao, als coach van het eerste team in de overwinningswedstrijd met de overeenkomst.

De Saoedische club Al-Nasr kondigde afgelopen maart zijn contract aan met de Uruguayaanse coach Daniel Carinho om zijn carrière te beginnen met de wereld en ondanks de sterke start van het team dit seizoen, maar de vorm van de overwinning is compleet veranderd in de laatste 3 wedstrijden.

Het volgende is een recensie van de Carinho-nummers "Sport 360" met overwinning dit seizoen:

In de Saoedische competitie:
Carinho leidde de overwinning in 8 wedstrijden en won er 6, bond de wedstrijd en verloor een andere toen hij 16 doelpunten scoorde en zes goals ontving.

In het Arabische kampioenschap:
Hij speelde 3 wedstrijden tegen Al-Jazira in de 32e ronde en Mouloudia Al-Jazira in de 16e ronde, hij won tweemaal, verloor een wedstrijd, kwalificeerde zich voor de laatste 16, scoorde 6 doelpunten en scoorde 3 doelpunten.

Imad Meteb: Ikzelf was Hossam Ashour en ik heb de beker en bedroefd over het onbewuste