OM, Rudi Garcia: "Door zo te spelen, winnen we wedstrijden"

Teleurgesteld in de vroege eliminatie van zijn team, waardeerde Rudi Garcia het gezicht van Olympique Marseille tegen Lazio.

Finalist van de laatste editie van de Europa League, Olympique de Marseille is al na slechts vier dagen in de groepsfase van de competitie geëlimineerd. De Phocaeans bogen zich op donderdagavond opnieuw naar Lazio op Romeins grondgebied en telden slechts één punt na vier wedstrijden. OM verloor niet in deze ontmoeting maar verloor opnieuw.

Tijdens een persconferentie betreurde Rudi Garcia het resultaat maar was tevreden met de inhoud: "Het is een wrede nederlaag, want ik denk dat het niet verdiend is, zie mijn ploeg tijdens de pauze, het was ongelooflijk na onze eerste 45 minuten." Lazio deed niets. slecht beheerde last-minute, met slechte keuzes en een kogel uit de lucht gevallen met sneeuw ".

"Werp al onze kracht in Ligue 1"

2018-11-09-marseille-hiroki-sakai "uitvoeren: prop =" uuid: tdzu6c4zdxqq1sslwdvzizxv3; width: 1920; height: 1080 "src =" https://images.performgroup.com/di/library/GOAL/fd/ 18 / 2018-11-09-marseille-hiroki-sakai_iwktkmc2nut51lrkgoegtadw2.jpg? T = -157417034 "style =" width: 100%; "/></p>
<p>  <span class=Het artikel gaat hieronder verder

"Ik ben blij met de inhoud en het spel tot het einde om te scoren, hun keeper is goed geweest terwijl wij, tegenstanders hebben slechts een halve kans nodig om te scoren op dit moment. we zullen wedstrijden winnen, maar we kunnen niet blij zijn om te verliezen en worden geëlimineerd"heeft de Olympique de Marseille-coach toegevoegd.

Rudi Garcia analyseerde de Europese campagne van OM: "We zijn vanavond niet uitgeschakeld, als we elke wedstrijd zoals deze donderdag hadden gespeeld, zouden we niet geëlimineerd worden, het is dag en nacht vergeleken met de eerste etappe (1-3), bijvoorbeeld. We wilden uit deze poel komen, hoewel we wisten dat er twee grote teams waren met Frankfurt en Lazio, we hopen dat het slecht zal zijn voor een goed, we zullen al onze krachten in de competitie werpen om op het podium te gaan en we zal de nationale beker grondig spelen".

De coach van het OM hoopt zo snel mogelijk de lat te keren door terug te keren naar de overwinning in de volgende wedstrijd in Ligue 1: "Zondag winnen. We moeten snel herstellen en goed, want in minder dan 72 uur staan ​​we op de grond tegen Dijon. En je moet winnen om de kloof met het podium te verkleinen. Wat de vermoeidheid ook is, we hebben geen andere keuze dan te winnen".

.