Rapport: Bryce Harper weigerde $ 300 miljoen aanbod van Nationals

De Washington Nationals hebben een moedige poging gedaan om een ​​langetermijnovereenkomst met ster Bryce Harper te sluiten. Maar Harper heeft andere plannen.

<p class = "canvas-atom canvas-tekst Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Na meldde de Washington Post& nbsp; dat Harper het 'agressieve aanbod' van de Nationals had afgewezen voor een langetermijnovereenkomst op de laatste dag van het seizoen 2018, schreef Post beat schrijver Chelsea Janes een aantal aanvullende details. De deal had geen opt-outs en lag ver onder de $ 400 miljoen die velen hebben gespeculeerd dat Harper kan landen. "Data-reactid =" 23 "> Nadat de Washington Post meldde dat Harper het agressieve aanbod van de Nationals had afgewezen "Voor een langetermijnovereenkomst op de laatste dag van het seizoen 2018 tweette Twitter-schrijver Chelsea Janes een aantal extra details .De deal had geen opt-outs en lag ver onder de $ 400 miljoen die velen hebben gespeculeerd dat Harper kan landen.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Harper ontving vorige week een kwalificerende aanbieding van het team, wat betekent dat hij volgend seizoen op een nationaal contract naar de Nationals zou kunnen terugkeren en $ 17,9 miljoen zou verdienen, als hij het accepteert. Hoewel hij tot volgende week de tijd heeft om zijn beslissing over dat aanbod te nemen, zou het een schok zijn als hij die deal zou accepteren. "Data-reactid =" 26 "> Harper ontving vorige week een kwalificerende aanbieding van het team, wat betekende dat hij kon terugkeren naar de Nationals volgend seizoen op een eenjarige deal en $ 17,9 miljoen verdienen, als hij accepteert. Hoewel hij tot volgende week heeft om zijn beslissing over dat aanbod te nemen, zou het een schok zijn als hij die deal zou accepteren.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "De 26-jarige sloot gewoon de tweede seizoen van zijn twee jaar durende, $ 35 miljoen deal met de Nationals. Velen hebben gespeculeerd dat Harper het huidige record voor het grootste contract zou kunnen verbreken, mocht hij de juiste deal vinden als een vrije agent dit offseason – dat het laatst werd ingesteld door Giancarlo Stanton toen hij in 2015 een deal van $ 325 miljoen tekende. "data-reactid =" 27 "> De 26-jarige sloot net het tweede seizoen van zijn tweejarige, $ 35 miljoen deal met de Nationals af, velen hebben gespeculeerd dat Harper kon breek het huidige record voor het grootste contract als hij de juiste deal vindt als een vrije agent dit offseason – dat het meest recent door Giancarlo Stanton was vastgesteld toen hij in 2015 een deal van 325 miljoen dollar tekende.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Algemeen directeur van de nationaliteiten Mike Rizzo heeft de situatie kort besproken Dinsdag op de algemene managersvergaderingen in Carlsbad, Californië, de Washington Post dat vertellen "We profiteerden laat in het seizoen van onze exclusiviteit" om met hem te onderhandelen, maar "kon geen deal bereiken." Gezien de gerapporteerde details van het aanbod van de Nationals – $ 30 miljoen per jaar zonder opt-outs – moet je je afvragen hoe serieus, het team wilde hem in de buurt houden. Het is vrijwel zeker dat andere teams aanbiedingen zullen doen die dat veel zullen overtreffen, en een aantal speler-vriendelijke extra's bevatten die de Nats niet wilden opnemen. "Data-reactid =" 28 "> Algemeen directeur van de nationaliteiten Mike Rizzo kort aangesproken de situatie op dinsdag tijdens de vergaderingen van de General Managers in Carlsbad, Californië, waarin de Washington Post werd verteld dat "we onze exclusiviteit laat in het seizoen uitbrachten" om met hem te onderhandelen, maar "geen deal kon bereiken". details van het aanbod van de Nationals – $ 30 miljoen per jaar zonder opt-outs – je moet je afvragen hoe serieus het team was om hem bij te houden. Het is vrijwel zeker dat andere teams aanbiedingen zullen doen die dat veel zullen overtreffen, en een aantal speler-vriendelijke extra's die de Nats niet de moeite namen op te nemen.

De zesvoudig All Star, voormalig Rookie of the Year en MVP, hadden vorig seizoen een slaggemiddelde van .249 voor de Nationals, sloegen 34 huizen en hadden 100 RBI.

Scott Boras pleit sterk voor ondertekening door Harper

Harper's agent, Scott Boras, verscheen dinsdagmiddag op MLB Network Radio en pleitte voor meerdere redenen waarom hij denkt dat ondertekening van Harper betekent dat hij een Hall of Fame-speler moet ondertekenen.

"Hoeveel atleten waren 25 jaar toen ze klaar waren en een gratis agent werden? Welnu, sinds 1980 zijn er slechts vier van hen geweest en Bryce is de vierde, "zei Boras. "Als je doorgaat [some of Harper’s best stats], je ontdekt dat de enige spelers die hebben gedaan wat hij heeft gedaan om die prestatieniveaus te bereiken, elk van hen is een Hall of Famer.

"Dus nu ga je naar binnen en zeg je: 'Iedereen die dit doet' en ik heb 14 manieren om te laten zien waarom iemand van 25 jaar of jonger die dit doet, in alle gevallen een Hall of Famer is. Dus je moet zeggen tegen alle betrokkenen, dit is waar we mee te maken hebben. "

Boras voerde ook aan dat Harper – die tijdens zijn carrière in de MLB in het outfield heeft gespeeld – kon wisselen en het eerste honk kon spelen voor de Yankees.

Het eerste argument is zeker sterker dan het tweede, aangezien elk team dat Harper een mogelijk record-brekende deal wil aanbieden, hem waarschijnlijk in het outfield wil houden. Boras probeert echter zeker zijn cliënt de best mogelijke deal te bieden, ongeacht waar hij zich bevindt.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Meer van Yahoo Sports:
NFL Power Rankings: Wie is nu nummer 1?
USOC beweegt zich om de status van de Amerikaanse Gymnastiek in te trekken
Pat Forde: Alabama is een moloch, maar een team kan het evenaren
Charles Robinson: Bell, Steelers kan een win-winsituatie creëren
"data-reactid =" 40 ">Meer van Yahoo Sports:
• NFL Power Rankings: wie is nu nummer één?
• USOC beweegt zich om de status van de VS-gymnastiek in te trekken
• Pat Forde: Alabama is een moloch, maar een team kan het evenaren
• Charles Robinson: Bell, Steelers kan een win-winsituatie creëren