Tottenham-legende Robbie Keane heeft een bericht voor Callum Hudson-Odoi te midden van Bayern-overdrachtspraat - Football.London

De toekomst van Callum Hudson-Odoi is momenteel in de lucht.

De 18-jarige wordt zeer gewaardeerd op Stamford Bridge en de Blues-fans zijn wanhopig op zoek naar hem een ​​kans om te schitteren.

Maar hij heeft tot dusverre mogelijkheden gevonden die beperkt zijn onder Maurizio Sarri, hoewel de Italiaan hem startte in beide laatste wedstrijden van Chelsea – zij het bekerwedstrijden.

Duitse reuzen Bayern München hebben naar verluidt twee aanbiedingen gedaan voor de tiener, eerst voor £ 30 miljoen, voordat hij terugkeerde met £ 35 miljoen – het cijfer dat Chelsea zou willen hebben.

Spurs-legende Robbie Keane was dinsdagavond in de Sky Sports-studio voor de semi-finale eerste etappe van Carabao Cup en bood de jongere wat advies.

Hij zei: "Hij moet zo veel mogelijk spelen, als hij hier niet de kans krijgt en als hij zo getalenteerd is, en dat is duidelijk, speelt hij in de halve finale, een enorm spel, voor hem om te gaan uit en speel week in week uit je krijgt ervaring, word een betere speler, leer meer over jezelf in termen van hoe je een goede teamspeler kunt worden.

Callum Hudson-Odoi (Foto door Richard Heathcote / Getty Images)

"Ja, ik zou zeggen dat hij moet vertrekken als hij geen kans krijgt, als iemand je zoveel geld aanbiedt, heb je duidelijk wat talent.

"Het is een schande wat er in Engeland gebeurt, je kijkt naar wat ze in Duitsland doen, ze geven jonge spelers een kans, waarom geef je hen niet de kans in Engeland?"

Chelsea's overdrachtsplannen voor januari

Met het overdrachtsvenster van januari in volle gang, football.london wil van Chelsea-fans horen wat ze willen zien in de club in de eerste maand van 2019 en hun visie op het seizoen tot nu toe onder Maurizio Sarri.

Doe mee door onderstaande enquête in te vullen of klik hier als u het formulier niet kunt zien.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, functies en exclusives van football.london via de gratis football.london app voor iPhone en Android.

Beschikbaar om te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

.