UFC Fight Night 140 play-by-play en live resultaten

UFC Fight Night 140 vindt vandaag plaats en je kunt met ons meespelen voor live play-by-play en officiële resultaten die om 19.00 uur beginnen. ET (16:00 uur).

Het evenement vindt plaats in de Parque Roca Arena in Buenos Aires. De kaart wordt uitgezonden op FS1 na vroege prelims op UFC Fight Pass.

In het hoofdevenement neemt Neil Magny (21-6 MMA, 14-5 UFC) het op tegen weltergewicht op Santiago Ponzinibbio (26-3 MMA, 8-2 UFC). In de co-functie vecht voormalige vedergewicht titel uitdager Ricardo Lamas (18-7 MMA, 9-5 UFC) Darren Elkins (24-6 MMA, 14-5 UFC).

Volg samen met onze round-by-round updates en officiële resultaten die beginnen om ongeveer 19:00 uur. ET voor de UFC Fight Pass-prelims van 20.00 uur ET voor de prelims op FS1 en 10 pm ET voor de hoofdkaart op FS1.

Om de show te bespreken, moet je zeker onze discussie discussiëren over UFC Fight Night 140.

Geniet van de gevechten, iedereen.

* * * *

Huidig ​​gevecht

Ronde 1 – Magny pompt onmiddellijk de prik en beweegt snel wanneer Ponzinibbio sluit. Magny hief zijn been op en hield afstand terwijl Ponzinibbio ophield en vervolgens afdaalde. Lage trap snapt Magney en Ponzinibbio komt binnen met zware stoten. Het lijkt erop dat het oog van Magney gewond is. Ponzinibbio duikt de templo tegen het hek op en zwaait na Magny-cirkels weg. Magny krijgt terug op zijn jab en wordt betrapt met een linkse hoekteller. Hij probeert terug te komen op zijn ritme, maar Ponzinibbio is nog steeds in zijn gezicht. Eindelijk, een lage trap en recht recht geeft Ponzinibbio een pauze. Het is echter maar kort, hij sluit zich in en zoekt naar een zware rechterhand. Magny komt terug met schoppen en prikt het lichaam. Nu is hij van de kooi af en lijkt hij enigszins hersteld te zijn. Ponzinibbio wil hem terug naar het hek en druk opnieuw. Magny verplaatst zich zijdelings om dat scenario te vermijden. Ponzinibbio glijdt op een lage trap en laat een jab achter bij het resetten. Als hij Magny niet op bereik kan vangen, zal hij een jab aan het lichaam en de beentrap werken. Magny geeft hem meer zorgen te maken, de prik oppikken. Maar een andere Ponzinibbio-slag lijkt hem te verdoven. Hij keert terug naar zijn beweging en houdt afstand met trappen. Een rechterhand vangt hem flush op en zorgt ervoor dat hij zich meteen gaat verbergen. Ponzinibbio snelt naar de bel en werpt een laat schot. Geen penalty, en Ponzinibbio neemt de eerste ronde 10-9 op.

Ronde 2 – Magny begint met zijn jab en maakt al gebruik van zijn straight right. Ponzinibbio lijkt een beetje verrast en gaat achteruit. Een beentrap is goed voor de Argentijn en hij veegt Magny van zijn voeten. Magny trapt hem af en Ponzinibbio wil hem toch graag hebben. Ponzinibbio komt terug en laat een rechterhand landen. Magny vuurt zijn rechte weg af en kruipt weg. Het gevecht wordt gestopt op een afsnijding naar het oog van Ponzinibbio. Het is een slechte zaak, maar de actie is opnieuw gestart. Bij het herstarten landt Ponzinibbio opnieuw in het oog van Magny en tilt hem met een beentrap op. Magny wordt sterker als hij op zijn rug zit en als hij opstaat, lijkt hij met slechts één been te werken. Ponzinibbio is helemaal over hem en steekt een prik. Opzetten voor de een-twee, maar Magny steunt hem met een rechterhand. Magny probeert bezig te blijven en zijn vijand af te houden. Hij duikt naar beneden voor een takedown, maar is gemakkelijk gevuld. Dean stelt de actie opnieuw in en Ponzinibbio sluit zich in. Magny op zijn fiets neemt jabs. Een rechterhand kraakt hem en een prik wankelt hem ook. Korte tijd, en Ponzinibbio wacht gewoon op de juiste gelegenheid. Hij beëindigt de opstelling van het frame en MMAjunkie scoort de ronde 10-9 voor Ponzinibbio, waardoor hij 20-18 voorzet.

Ronde 3 – Ponzinibbio's oog is een puinhoop. Magny gaat vroeg aan het werk met rechte stoten en hij gooit Ponzinibbio op afstand. Ponzinibbio schiet zware slagen terwijl Magny het licht aanraakt. Uiteindelijk dwingt Ponzinibbio hem terug naar waar hij wil, aan het hek, en Magny wordt gedwongen om te counteren en afstand te houden. Een andere schop van Ponzinibbio landt echter opnieuw. Ze handelen in goede handen, en Magny gaat achteruit en stelt opnieuw in. Magny neemt nog een beenschop en Ponzinibbio legt hem tegen de kooi. Open seizoen wanneer Ponzinibbio op zoek gaat naar de finish. Magny net ongrijpbaar genoeg om het ergste te voorkomen, maar Ponzinibbio maakt het op enkele zware schoten goed. Ondertussen werkt Magny zijn schoppen om afstand te houden. Dan duwt hij terug met een jab die Ponzinibbio afwimpelt. Het is een korte pauze als Ponzinibbio opnieuw indrukt. Een jab begroet hem en hij haalt een clinch-poging van zich af. Een harde kick kick heeft Magny hopping op één voet. Ponzinibbio probeert dichterbij te komen, maar nogmaals, Magny duwt terug en komt in het midden van de kooi. Ponzinibbio eet een voorwaartse trap naar het lichaam en gaat weer dicht. Magny beweegt zijdelings om de opstelling te vermijden en werkt zijn jab. Ponzinibbio volgt hem en absorbeert de snelle stoten als de tijd omslaat. Magny gaat een andere ronde overleven die eruit zag als zijn laatste. MMAjunkie scoort het frame 10-9 Ponzinibbio, en het is 30-27.

Ronde 4 – Magny begint vroeg met zijn jab. Hij mengt zich naar rechts en valt het been aan. Een beenschop van Ponzinibbio veegt Magny van zijn voeten, en hij maakt een back-up om Dean op te laten staan. Ponzinibbio sluit zich in en eindigt doorgeslagen, maar hij verwerpt opnieuw een ouverture om naar de grond te gaan. Hij sluit zich in en ruilt met Magny, die opnieuw het dek raakt. Ponzinibbio helemaal over Magny met jabs en kruisen. Weer een beenschop en Magny is uitgeschakeld. Dean stapt tussen hen in en waarschuwt Magny om terug te vechten. Hij gaat ervandoor en gebruikt zijn goede been om te trappen. Meer jabs, en hij weet zware schoten van Ponzinibbio te voorkomen. Maar het is gewoon een kwestie van tijd, en hij neemt natuurlijk nog een andere been-kick. Ponzinibbio heeft hem in het nauw gedreven, en een rechterhand heeft een Magny-flush. Beneden gaat hij, en het gevecht is voorgoed voorbij.

Resultaat: Santiago Ponzinibbio def. Neil Magny via KO (punch) – Ronde 4, 2:36
Samenvatting: Santiago Ponzinibbio hakt neer, legt Neil Magny neer
foto's: Santiago Ponzinibbio vs. Neil Magny
archief: Neil Magny (21-7 MMA, 14-6 UFC), Santiago Ponzinibbio (27-3 MMA, 9-2 UFC)
Divisie: Weltergewicht
rankings: Magny No. 12, Ponzinibbio No. 15
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Herb Dean

resultaten

Ronde 1 – Vroege uitwisseling van jabs, en een lage trap van Elkins gaat naar het zuiden. Lama's sluipt in een hoge trap, en ze komen dichterbij. Lama's heffen en dumpen Elkins, wikkelen het hoofd terwijl Elkins terug naar zijn voeten rijdt. Elkins is al gesneden. Dus, een andere Elkins vecht. Tegen het hek heeft Elkins een been en stoten met zijn linker als Lamas zich verzet. Een pauze, en Lamas trapt hard op het been. De spinnende kick van Lamas, die het goed aanpakt tegen Elkins. Na het nemen van links rijdt Elkins naar binnen en maakt een afslag. Hij slaat en knieën dicht en Lamas draait hem tegen het hek. Eén been afgewezen, en Elkins loopt Lamas terug. Met ruimte kan Lamas opnieuw instellen. Hij valt het kalf aan terwijl Elkins terugkomt met stoten. Nu zijn ze aan het sluggen. Laad en tegenlading van combinaties. Lamas graaft een draaiende trap en Elkins neemt de rug nadat Lamas van de trap valt. Lama's herstelt zich en wordt vervolgens tegen de mat gesmeten. Elkins heeft bijna terug controle als de ronde eindigt. MMAjunkie scoort het frame 10-9 voor Lamas.

Ronde 2 – Elkins in Lamas 'gezicht vroeg met stoten en trappen, dwingt Lama's af te pellen. Lage trap en haak voor Lamas. Lamas duikt onder een nadering en krijgt een takedown. Elkins keert snel om met een veiligheidsgordel en neemt bijna een hoofdschot. Hij reset en probeert Lamas te vangen die binnenkomen met die lage trap. Dan volgt hij met meer doorlopende combo's. Hoog tempo voor een tweede ronde. Met een vraagteken-kick kan Elkins de takedown pakken. Wanneer Lamas probeert op te staan, drijft Elkins hem terug naar beneden. Lama klautert en komt naar achteren, beukend. Elkins gaat voor een hak en neemt een harde hamerfist. Wanneer hij opstaat, begroet een vliegende knie hem en een linkerhand. Hij lekt nu uit zijn gezicht, maar hij vecht nog steeds. Lamas steekt hem met een kuitschop en nog een. Lama sluit met zijn handen. Uppercut goed, en Lamas is op zoek naar het einde van de ruzie. Elkins probeert hem iets te geven om zich zorgen over te maken. De kick terugdraaien is goed voor Lamas, die al snel een takedown en vlaag stoten van Elkins vecht. Korte tijd, en hij weet te ontsnappen aan het hek. Hoofdschop landt voor Lamas, en Elkins slaagt erin rechtop te blijven staan. Zijn gezicht is nu bedekt met bloed, maar hij tikt Lamas 'handschoen aan als het frame tot een einde komt. MMAjunkie scoort het frame 10-9 voor Lamas en plaatst hem op 20-18.

Ronde 3 – Elkins duwt naar voren aan het begin van het gevecht en Lamas nagelt zijn kalf opnieuw. Hij sluit zich in voor een andere combo, en Elkins slaat hem af. Takedown poging van Lamas gevuld, en Elkins trekt nog een takedown als hij blijft achtervolgen. Lama's trapt hem opnieuw, en toch, hij zal niet worden gestopt. Elkins dobbert en weeft voordat hij Lamas naar het hek duwt. Lama's keert hem en ze knielen met de knieën in de buurt. Lamas breekt af en vangt stoten achteruit. Lamas vangt hem de volgende keer en komt met een knie in het midden. Een kalfsschop doet Elkins nog een keer pijn en hij grijpt de kans om het gevecht naar de kooi te rijden. Elkins belandt bijna meteen in de pauze. Hij vliegt nog steeds bolos, en Lamas duikt naar beneden voor een takedown. Deze keer kan Elkins niet achteruitrijden en neemt hij een harde elleboog van de bodem. Lamas werkt op de grond en beukt, staat boven je hoofd en laat zich vervolgens zakken voor nog een paar opnames. De benen van Elkins maken het moeilijk voor hem om te opereren. Maar hij landt een solide linkerhand en volgt met verschillende harde hamerfists die Peterson ertoe aanzetten om in te grijpen. Elkins is niet gelukkig met de onderbreking.

Resultaat: Ricardo Lamas def. Darren Elkins via TKO (stakingen) – Ronde 3, 4:09
Samenvatting: Ricardo Lamas pest Darren Elkins, krijgt last minute-onderbreking
foto's: Ricardo Lamas vs. Darren Elkins
archief: Darren Elkins (24-7 MMA, 14-6 UFC), Ricardo Lamas (19-7 MMA, 10-5 UFC)
Divisie: Vedergewicht
rankings: Elkins No. 8, Lamas No. 15
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Keith Peterson

Ronde 1 – Walker dringt aan op de handschoenaanraking en ze gaan aan de slag. Beide mannen stuiteren vanaf het begin, terwijl Walker een uitgesproken karate houding heeft. Rountree laat zijn loden been knallen. Herky schokkerige beweging van Walker, maar nog niet veel anders. Vooruit schoot Rountree's beker en hij laat het hem weten. Hoofdschop slaat tegen Rountree in, die in de clinch geraakt wordt terwijl hij probeert terug te schieten. Elleboog naar de tempel, en dan klopt een andere tempel Rountree koud. Stoten volgen, maar vechten is al voorbij. Intense, indrukwekkende afwerking van de dierenarts uit de Contender-serie.

Resultaat: Johnny Walker def. Khalil Rountree via KO (stakingen) – Ronde 1, 1:57
Samenvatting: Johnny Walker schommelt Khalil Rountree in KO in de eerste ronde
foto's: Johnny Walker tegen Khalil Rountree
archief: Khalil Rountree (7-3 MMA, 3-3 UFC), Johnny Walker (15-3 MMA, 1-0 UFC)
Divisie: Licht zwaargewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Fernando Portella

Ronde 1 – Heinisch vroeg uit, recht in Ferreira's gezicht. Ferreira wil het aas niet aanraken en laat Heinisch een schop tegenkomen voordat hij wegcirkelt. Heinisch reset en komt terug met een hoofdschop die geblokkeerd is. Ferreira onderschept een andere schop met een takedown. Heinisch garnalen en komt weer overeind. Ferreira heeft een been en probeert te verheffen. Hij draait zich om en beveelt hem opnieuw en wordt bijna betrapt door een elleboog over de top. Ferreira tikt een ander voorschot met een linkerhand. Ferreira staat nu heel stil en wacht tot Heinisch binnen bereik komt. Wanneer het springerige Heinisch dichtbij komt, wacht een stoot op. Grote klap uit een schop voor Ferreira. Een andere schop geeft aanleiding tot een poging tot een takedown van Ferreira, die zich tegen de kooi keert en probeert het te krijgen. In plaats daarvan wikkelt Heinisch het hoofd en probeert het een guillotine. Het ziet er niet naar uit dat hij het heeft, maar hij blijft draaien voor zijn leven. Ferreira wacht gewoon af en uiteindelijk springt zijn hoofd naar buiten. Nog geen minuut over, en Ferreira heeft wat tijd om te werken en te verpletteren. Heinisch probeert kooi te lopen en wordt afgewezen. hij neemt dan een arm en werkt voor de onderwerping. Hij draait zich om en buigt af, maar Ferreira is al overgestapt en heeft de druk weggenomen. MMAjunkie scoort frame 10-9 voor Ferreira.

Ronde 2 – Ferreira gaat hoog met een trap en schiet onmiddellijk op de takedown. Heinisch staat op tegen de kooi, maar wordt weer gedumpt. Kimura vanaf de onderkant, en Ferreira slaat het lichaam. Actie stopt. Heinisch gebruikt de dreiging om op te staan ​​en hij schopt het been van Ferreira. Hard links van de Braziliaan en nog een hoge trap. Maar het echte gevecht lijkt de controle over de takedown te zijn. Heinisch stopt een poging en de twee lijken tegen elkaar te botsen, en Ferreira wordt gevraagd terug te cirkelen. Heinisch probeert hem nu achterwaarts te vangen. Ferreira schiet opnieuw op de takedown en plaatst zijn tegenstander op de mat. Guillotine-poging is er niet, maar een armbar-poging stelt hem in staat om op handen en knieën te komen. Ferreira gedwongen om te resetten zoals ze staan. Ferreira vangt Heinisch op met een stotterende schop. Heinisch drukt toch door, op zoek naar kansen tegen de ongrijpbare Ferreira. Heinsich pakt een poot en rijdt naar een takedown, en Ferreira slaagt erin zich weg te kronkelen. Ferreira landt links en Heinisch laadt weer binnen. Een rechtse hand vindt bijna zijn doelwit. Dan volgt een vervolg dat Ferreira echt in de steek laat. Heinisch springt naar binnen en vlaagt met stoten en vindt zijn doelwit. Maar hij heeft geen tijd meer voordat hij dingen kan afsluiten. MMAjunkie scoort het frame 10-9 voor Heinisch en het is zelfs 19-19.

Ronde 3 – Heinisch hervat zijn opdracht en probeert uitwisselingen te initiëren. Ferreira countert goed met een linkerhand en schiet vervolgens op de takedown. Een enkel been legt Heinisch even neer en ze jockeyen voor positie tegen de kooi. Schakel poging geblokkeerd door Ferreira, maar een andere is goed. Heinisch heeft nu controle – wat kan hij ermee doen? Ferreira ontsnapt met een elleboog voorbij strompelend. Hij steekt een rechte linker als Heinisch naar voren en duizelt onder om de clinch te initiëren. Met Whizzer kan Heinisch met nog drie minuten terugspoelen. Ferreira heeft het lichaamsslot, maar de qhizzer houdt hem af. Heinisch klokt hem dicht in de buurt met een vlaag van schoten en plotseling ziet Ferreira er uitgeput en geschokt uit. Heinisch verdubbelt met een takedown, en hij gaat aan de slag met grond en pond. Ferreira draait zich om en gaat tegen het hek zitten, en Heinisch slaat hem met zijn vrije linker. De Braziliaan staat op en Heinisch gaat headhunting. Maar in plaats van het uit te slokken, gaat hij voor de takedown, en Ferreira draait hem tegen het hek. Een poging om te gooien mislukt voor de Amerikaan, en Ferreira sluit hem weer op. Whizzer weer, en een takedown is niet goed. Open bereik, en Heinisch is weer aan het jagen. Hij gaat achter Ferreira aan met stoten en schiet voor de takedown. Ferreira draait eruit, maar Heinisch gaat niet weg. Hij haalt Ferreira bij het hek en ze klakkeren weg als uitgeputte barrovers tot ze hun tijd tekort komen. Leuk gevecht, en Heinisch neemt de 10-9 op MMAjunkie's scorecard voor de 29-28 beslissing.

Resultaat: Ian Heinisch def. Cezar Ferreira via unanieme beslissing (30-27, 29-28, 29-28)
Samenvatting: Ian Heinisch moedig in het debuut, standpunten Cezar Ferreira
foto's: Ian Heinisch tegen Cezar Ferreira
archief: Cezar Ferreira (13-7 MMA, 9-5 UFC), Ian Heinisch (12-1 MMA, 1-0 UFC)
Divisie: Middengewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Keith Peterson
Jurering:

Ronde 1 – Cannetti zwaait vroeg met een beenschop terwijl Vera verder komt. Cannetti explodeert in de clinch en probeert Vera naar de mat te rijden. In plaats daarvan raakt hij verwond in de clinch en neemt hij de knieën op. Wanneer hij probeert te antwoorden, valt hij op het doek, en Vera werkt vanuit de hoogste positie. Door Armbar-poging kan Cannetti naar boven komen. Cannetti verbaast Vera vervolgens met een klap en laadt de kooi over om Vera op de mat te zetten. Hij heeft een arm en krukken voor een onderwerping, waardoor Vera gedwongen wordt te verdedigen. Vera komt weer overeind en houdt vol en draait Cannetti tegen de kooi. Vera stopt uiteindelijk zijn tegenstander af en ze kijken elkaar aan. Cannetti gaat hoog met een trap en jaagt Vera met stoten en trappen de kooi over. Vera hangt weer op en bindt zijn vijand vast in de clinch en loopt hem terug naar de kooi. Cannetti kniest hem dicht tegen het lichaam aan en het duurt niet lang voordat ze weer worden opgesloten. Vera stomp de voeten tegen het hek, en Cannetti struikelt hem naar de mat. Als bewaker staat Cannetti op en vecht zijn tijd af. Elleboog vanaf de bovenkant. Meer schoten boven hem en hij gaat achteruit. Hij trapt tegen Vera en beweegt naar de ref. De tijd raakt op in de halve patstelling en MMAjunkie scoort het openingsframe 10-9 voor Cannetti.

Ronde 2 – Cannetti gaat hoog met een trap en stelt opnieuw in. Vera gebruikt de opening om vooruit te komen en springt in een knie. Hij grijpt de clinch en overweldigt Cannetti met een knie. Terwijl Cannetti probeert te herstellen, springt Vera in een guillotine en kronkelt met alle macht. Hij krijgt niet de kraan, maar wanneer Cannetti opstaan, wordt hij genageld met een linker uppercut en volgt hij links, waardoor hij op de mat valt. Terwijl Cannetti krabbelt om te ontsnappen, neemt Vera zijn rug en zorgt voor een snelle, naakte naakte stoot, waardoor de tapout wordt gedwongen.

Resultaat: Marlon Vera def. Guido Cannetti via inzending (choke met een naakte achterkant) – Ronde 2, 1:31
Samenvatting: 'Chito' Vera begint langzaam maar verdooft, tikt Guido Cannetti als tweede
foto's: Marlon Vera tegen Guido Cannetti
archief: Guido Cannetti (8-4 MMA, 2-3 UFC), Marlon Vera (14-5-1 MMA, 6-4 UFC)
Divisie: Bantamgewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Eduardo Herdy

Ronde 1 – Calvillo cirkelt rond na het afvuren van een beenschop. Ze neemt de ene die ze plant en Botelho draait met een trap. De volgende grijpt Calvillo en probeert zich tot een takedown te bekeren. Het kost haar een paar minuten om het te laten werken, en Botelho komt meteen weer boven, stekend met een beenschop om op te volgen. Calvillo cirkelt weer en probeert de benen aan te vallen. Botelho gooit een hoge schop in haar hoede. Calvillo landt een blik recht op de opmars. Ze is wat drukker, terwijl Botelho power shots aan het maken is. Moeilijke controle van een schop van de Braziliaan. Calvillo landt een links rechtstreeks van een charge en gebruikt vervolgens een kick-poging om het gevecht te beëindigen. In zijcontrole, werkt ze om haar positie vast te stellen voor het elbowen en knieën in het lichaam. Botelho knijpt haar lichaam vanaf de grond en probeert een brug te slaan. Calvillo probeert de berg in te stappen en wordt onderschept door Botelho. Toch heeft ze er duidelijk de controle over, en ze maakt een paar aardige aanvallen met korte tijd. Calvillo legt haar knie op Botelho's arm en slaat met de linkerhand tegen de zijkant van het hoofd van haar tegenstander. Botelho gaat opzij om weg te komen van de straf. Calvillo bevestigt daarbij een arm-driehoek en knijpt in. Terwijl Botelho beweegt om te ontsnappen, zakt ze in haar haken en zorgt ze voor de volledige naakte naakte knel. Nog een knijpbeurt en Botelho wordt gedwongen te tikken.

Resultaat: Cynthia Calvillo def. Poliana Botelho via indiening (choke met naakte handen) – Ronde 1, 4:48
Samenvatting: Cynthia Calvillo tikt Poliana Botelho eerst in met choke
foto's: Cynthia Calvillo vs. Poliana Botelho
archief: Poliana Botelho (7-2 MMA, 2-1 UFC), Cynthia Calvillo (7-1 MMA, 4-1 UFC)
Divisie: Strogewicht van vrouwen
rankings: Calvillo No. 11, Botelho eervolle vermelding
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Herb Dean

Ronde 1 – Fancinski komt laden en wordt vroeg afgestopt. Prazeres nagelt hem met een rechterhand en laat hem in de volgende ruil vallen, en het lijkt erop dat Prazeres de finish kan halen. Fabinski draait zich om en staat weer rechtop, waarbij hij de hele tijd de stoot neemt. Prazeres zet hem weer op de mat en stapt de berg in. Fabinski explodeert en komt weer overeind. Prazeres springt meteen in een guillotine. Terwijl hij zijn tegenstander wegrolt, lijkt Fabinski te tikken. Maia haalt het niet, maar Fabinski gaat nergens heen. Hij tikt deze keer krachtig en we sluiten formeel een waas van een gevecht.

Resultaat: Michel Prazeres def. Michel Prazeres via indiening (guillotine-choke) – Ronde 1, 1:02
Samenvatting: Michel Prazeres stoomt Bartosz Fabinski in slechts 62 seconden af
foto's: Michel Prazeres tegen Michel Prazeres
archief: Bartosz Fabinski (14-3 MMA, 3-1 UFC), Michel Prazeres (26-2 MMA, 10-2 UFC)
Divisie: Weltergewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Osiris Maia

Ronde 1 – Vroege uitwisseling van stoten, en Pantoja eenden onder voor een takedown. Hij probeert een armbar te krijgen terwijl Sasaki werkt om een ​​toppositie in te nemen en een driehoekspoging brengt hem in de problemen. Pantoja gaat terug naar de armbar en gaat buik naar beneden. Sasaki ontsnapt, en kort wordt hij gedwongen om een ​​aanpassing te bestrijden terwijl Pantoja het opnieuw probeert. Uiteindelijk wordt hij bevrijd en staat hij boven in uitstekende positie om Pantoja met stoten te straffen. Pantoja klautert na een been aangevallen te hebben en rijdt in een ongelooflijke positie rond naar Sasaki's rug. Pantoja gaat voor de achter naakte stoot. In eerste instantie lijkt het meer een face-crank te zijn. Maar een aanpassing zet de arm op de juiste plaats, en een druk dwingt Sasaki om te tikken.

Resultaat: Alexandre Pantoja def. Ulka Sasaki via indiening (choke met naakte handen) – Ronde 1, 2:18
Samenvatting: Alexandre Pantoja te glad op de vloer voor Ulka Sasaki, roept Joseph Benavidez
foto's: Alexandre Pantoja tegen Ulka Sasaki
archief: Alexandre Pantoja (19-3 MMA, 3-1 UFC), Ulka Sasaki (21-5-2 MMA, 4-4 UFC)
Divisie: Vlieggewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Herb Dean

Ronde 1 – Arnett verplaatst zijdelings als hij naar een binnenweg zoekt. Bandenay sluit en schijnbewegingen voordat hij naar de binnenkant van de poot gaat. Arnett vindt dat niet leuk en komt teruglappend om zijn tegenstander de handen te geven. Bandenay doet het opnieuw wanneer ze beide resetten, en nogmaals, Arnett sluit met een klap. Bandenay explodeert uit het niets met een linkse hoge trap en een stoot, en Arnett lijkt hem te vangen met een aanrecht. Een gevecht in horten en stoten als lading en tegenlading plaatsvinden, maar Arnett breekt het ritme door de clinch tegen het hek in te schakelen. Ze ruilen de knieën van dichtbij en Bandenay schuift weg. Arnett lanceert een mooie aftrap van een combinatie. Bandenay vangt bijna een kogel op zijn kaak als hij een trap trekt. Maar zijn linkerzij komt op scherp, terwijl hij Arnett van dichtbij dichtknipt. Onverschrokken, Arnett laadt weer op en ze komen terecht tegen het hek. Bandenay pompt zich in en duwt Arnett terug naar het canvas voordat hij hem naar de mat struikelt. Hij glijdt in een knie als Arnett zichzelf rechten, en de twee clinch tegen het hek met Arnett in controle. Meer knieën in de buurt, en Peterson scheidt ze. Arnett neemt een helse trap naar het lichaam, en hij loopt achteruit en neemt een paar linkerhanden. Bandenay probeert de zaak te sluiten met een zwaar schot, maar Arnett is nog niet klaar. Hij vuurt terug en gebruikt een lichaamsslot om Bandenay even naar beneden te halen, waardoor het frame in de clinch tegen de kooi eindigt. MMAjunkie scoort het frame 10-9 voor Bandenay.

Ronde 2 – Arnett's hoge schop is geblokkeerd en hij absorbeert de tellers van Bandenay naar de benen en het lichaam. Arnett snelt opnieuw met korte stoten en gaat vervolgens terug naar zijn trappen boven en naar het lichaam. Bandenay wacht ze uit en grijpt dan in als Arnett stoten in de buurt komt. Arnett heeft weer controle en kniest met zijn lichaam terwijl Bandenay hem vasthoudt. Al een betere ronde tot nu toe voor Arnett, die de afslag tegen het hek weerstaat. Een knie gaat zuidwaarts naar Bandenay en de actie stopt. Arnett heeft een mooie snit in zijn linker voorhoofd. Hij wordt bijna betrapt met een hoge kick-charging met stoten. Terug naar zijn werk gaat hij door met stoten en een trap op te laden, en Bandenay haalt weer bijna zijn hoofd eraf met een trap. Hij herstelt snel en stoot tegen het hek aan, neemt de controle terug over het gevecht. Ze ruilen knieën voordat Arnett afbreekt. Bandenay ziet er behoorlijk platvoetend uit en Arnett werkt hem twee aan één uit over belediging. De kick binnenin is er, maar het is niet genoeg om Arnett tegen te houden en hem tegen het hek te duwen. Nog één minuut, en Arnett probeert een poot te haken en de body lock voor een takedown te gebruiken. Bandenay lijkt gewoon vast te houden. Maar hij verandert Arnett en probeert een draaiende elleboog tijdens de pauze. Hij probeert een guillotine terwijl Arnett hem op de mat legt. De tijd loopt ten einde en MMAjunkie scoort het frame 10-9 voor Arnett en koppelt het aan 19-18.

Ronde 3 – Beide jagers wachten op de ander. Arnett breekt de starende wedstrijd met meer dringende trappen. Bandenay raakt het been, maar het is een lui schot. Arnett loopt hem naar beneden en trapt tegen het lichaam. Bandenay lijkt de boodschap te krijgen en vangt zijn tegenstander binnen met een linkse hoek. Arnett met een mooie rechte links terwijl hij Bandenay oploopt. Weer een tweedelig goed voor de Amerikaan, die nu de enige persoon in dit gevecht is. Bandenay kustt. Zijn aanpak heeft weinig intentie en de aanvallen van Arnett hebben hitte op hen. Arnett drijft Bandenay aan de mat, en hij bewaakt vooruit terwijl Bandenay naar de kooi probeert te zoeken. Arnett werkt in de bewaker en gebruikt zijn linkerhand om ellebogen en stoten te landen. Bandenay probeert nog steeds naar vrijheid te zoeken, maar hij kan nergens heen en Arnett begint. Een kooiwandeling vanaf Bandenay wordt tegengewerkt door Peterson, en het ziet ernaar uit dat Arnett het gevecht op de controlestoel zal afsluiten en naar Bandenay zal stampen. Zelfs als hij boven staat, heeft Bandenay niet het sap om weer op te staan. Shots spijkeren hem vanaf de achterkant. Linkse handen stuiteren zijn hoofd van het canvas en Peterson komt dichterbij om te zorgen dat hij niet naar buiten gaat. Arnett krijgt niet de knock-out, maar hij sluit het gevecht met een uitroepteken en pakt de 10-8 score voor een 29-27 overwinning.

Resultaat: Austin Arnett def. Humberto Bandenay via unanieme beslissing (29-28, 29-27, 29-27)
Samenvatting: Austin Arnett maakt gebruik van late push naar beneden Humberto Bandenay
foto's: Austin Arnett vs. Humberto Bandenay
archief: Austin Arnett (16-5 MMA, 1-2 UFC), Humberto Bandenay (14-6 MMA, 1-2 UFC)
Divisie: Vedergewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Keith Peterson
Jurering:

Ronde 1 – Aldana slaat het been uit de poort en ze slingeren vroeg naar de hekken. Alanda gaat terug naar de benen en Staropoli gaat hoog met zijn eigen benen. Spinnende rugvinnen leiden tot korte clinch en Staropoli pelt af en stelt opnieuw in. Menigte wordt al gek op Staropoli, die verder gaat en een aantal stijve loketten van Aldana trekt. Staropoli marcheert naar binnen en landt een paar zware stoten, maar Aldana kraakt hem terug. Ze gaan vuistslaan en beide landen zware schoten. Maar het is Aldana die bloedt als ze even pauzeren om op adem te komen. Staropoli koppelt met een trap, en hij volgt met een wilde haak. Aldana slaat zware combinaties op als zijn tegenstander te dichtbij komt. Portella pauzeert de actie om de snee in Aldana's oog te controleren. Staropoli dringt aan op de herstart en ze ruilen wilde stoten in de buurt. Staropoli landt een rechterhand die Aldana wankelt, die antwoordt met zijn eigen foto's die Staropoli probeert te sluiten. Meer ruige uitwisselingen terwijl beide vechters naar de hekken slingeren. Staropoli vliegt met een vliegende knie in de lucht en valt op de mat, maar Aldana laat hem weer opstaan. Aldana lacht na het nemen van een beenschop, en Staropoli laadt op voor een andere tit-for-tat uitwisseling van stoten. Staropoli schiet naar binnen en vangt een rechterhand na het afvuren van een hoge trap. Snel op tijd rennen en ze traden in tegen een wild eerste frame. MMAjunkie scoort de openingsronde van 10-9 voor Aldana.

Ronde 2 – Portella wil opnieuw dat de coupure wordt gecontroleerd. Staropoli is aan het kicken om terug in de strijd te komen. Nogmaals, de dokter maakt Aldana vrij om door te gaan en we gaan terug naar de actie. Aldana krijgt een kruisschot in een botsing van trappen en we pauzeren. Aldana ziet er niet al te goed uit, maar het publiek lijkt er niets om te geven. Terug op, en Staropoli sluit met zware schoppen. Aldana reageert met zijn eigen hoge schot en bijna een keer een trapschot terwijl Staropoli een klap uitdeelt. Staropoli tikt een lage schop goed en drukt met een body kick en punch. Beiden plukken hun foto's een beetje meer deze ronde, wat geen verrassing is. Aldana landt een tegenprik als Staropoli sluit, en Staropoli kan het niet helpen, maar waden in een andere uitwisseling van stoten. Aldana landt echter de betere foto's, en hij wordt gedwongen te resetten. Onverschrokken, hij verdubbelt zijn inspanningen en zet een paar op Aldana. Bij de volgende poging duikt Aldana onder en bindt zijn tegenstander vast aan het hek, met de knie op de benen. Staropoli krijgt geen verandering om te antwoorden voordat Aladana een back-up maakt, maar hij komt naar voren als een tank en gooit punch na punch, eindigend met het lichaam. Aldana's snee bloedt slecht. Staropoli laat een haak zien die geblokkeerd is. Aldana is klaar voor de counter de volgende aanpak. Staropoli blijft komen en vecht tegen de bewaker van zijn tegenstander. Hij steelt deze ronde misschien door zijn agressie- en volumeaanpak. Ronde eindigt met Staropoli in achtervolging, en hoewel het dichtbij is, wint hij het tweede frame 10-9 voor de 19-19 gelijkspel.

Ronde 3 – Nogmaals, Portella belt de tijd om Aldana's oog te controleren, dat bijna dicht is. Aldana geeft het aantal vingertests van de dokter door en ze keren terug naar het gevecht. Staropoli valt het been aan met harde schoppen en ze gaan terug naar de handel in de buurt. Staropoli gaat achteruit en raakt het been opnieuw. Veel van zijn stoten zien er veel angstaanjagender uit dan ze zijn. Aldana's bewaker vangt de meeste van hen, maar een bovenhandse rechterkant landt, hem kortstondig verbluffend. De snee in Aldana's oog is weer aan het bloeden en Staropoli probeert een weg te vinden door de bewaker van zijn tegenstander. Hij maakt een pot tegen zijn vijand voordat hij binnenrent met een draaiende elleboog die bijna landt. Aldana is grotendeels defensief en probeert over de top of aan de achterkant van uitwisselingen te landen. Maar Staropoli heeft de controle over het momentum, springend in met trappen en stoten voordat hij zich opnieuw instelt voor zijn volgende benadering. Lichaamsfoto's sluipen in terwijl hij koppensnellers gaat. Een mooie linkse hoek scheurt Aldana, die achter het hek zit en op zijn laatste benen lijkt te zitten. Hij slaagt erin om Staropoli te verslaan, die zich voor een laatste combinatie sluit. Een paar prikken worden geblokkeerd en we hebben geen tijd meer. Voor al zijn defensieve tekortkomingen, Staropoli's agressie won hem het gevecht. Hoger volume en meer diversiteit van aanvallen. Hij krijgt de 10-9 score in het laatste frame en haalt de 29-28 score.

Resultaat: Laureano Staropoli def. Hector Aldana via unanieme beslissing (30-27, 30-27, 30-27)
Samenvatting: Laureano Staropoli zegevierend op thuisbasis in bloed doordrenkte veldslag
foto's: Laureano Staropoli vs. Hector Aldana
archief: Hector Aldana (4-2 MMA, 0-2 UFC), Laureano Staropoli (8-1 MMA, 1-0 UFC)
Divisie: Weltergewicht
Uitzending: FS1
Scheidsrechter: Fernando Portella
Jurering:

Ronde 1 – Pinedo krijgt al vroeg fantasie met voetenwerk. Powell komt naar voren en probeert een hoge trap om de toon te zetten. Pinedo komt terug met zijn eigen versie en stottert terug. Pinedo pakt een poot van Powell van een lage trap, en hij staat rechtop en bedenkt zijn volgende zet. Powell is klaar om de eerste aanval te beginnen, maar Pinedo wacht te lang en de scheidsrechter staat op Powell. Meer trappen van Pinedo en Powell antwoorden in natura. Powell wordt opnieuw gedumpt van een schop en Pinedo staat weer boven hem. Hij mompelt aan Powells voeten, tot twijfelachtig effect, maar hij heeft geen haast om aan te vallen. Powell schopt plichtsgetrouw tegen zijn tegenstander, en ten slotte houdt Pinedo niet van het schot en zwaait zijn vijand op. Interessante benadering. Pinedo wordt getikt met een linkerhand en zit in de problemen terwijl Powell zwermt. Hij ontsnapt, maar Power laadt weer binnen en belandt knieën van de clinch. Pinedo cirkelt terug en schopt. Power sluit en keert terug naar zijn combinaties en landt in close. Pinedo zet Powell opnieuw op de mat, en toch is hij niet klaar om te kiezen voor blut en aanvallen. Powell also doesn’t appear to be in a hurry to get up. Pinedo finally goes to the mat and lands a nice hammerfist. He raises again, then lands another shot. The final 10 seconds have more action from Pinedo than the entire first round as he’s all over Powell on top. MMAjunkie scores the first frame 10-9 for Pinedo.

Round 2 – Powell remains aggressive to start the second, following his corner’s advice of pressuring his foe. Punches and kicks come forward in a near-non-stop flow, though Pinedo is always happy to swing back, and seemingly with more power. Pinedo is again able to grab his opponent’s leg and topple an off-balance Powell to the floor in the later stages of the round but again declined to engage on the ground. Pinedo does throw a few more punches while standing, landing to the body. He drops to his knees on two occasions, but again will not completely engage in a grappling series. Pinedo does turn up the heat in the final seconds, landing several big punches before the bell.

Round 3 – Powell’s right eye appears to be an issue. Maia notices it and calls in the doctor. He gives the OK, and we go back to it. Powell tries to corner his opponent, who’s back to his first round strategy of hit and run with kicks and long punches. Powell comes back with his own kicks, and they don’t have quite the same effect. Pinedo lands a nice high kick and a punch follow up. Powell follows again and gets cracked with a punch counter. Another kick nearly scooped by Pinedo, who’s timing is simply better than his opponent. Another scooped kick, and Pinedo is standing overhead. He kicks the legs and takes his time coming in. Powell just laying there, and Pinedo nails the body with a punch. When Powell tries to get up, Pinedo rushes him and forces him to his back. Maia finally wants more action and stands up Powell, who goes back to chasing his opponent. He eats kicks as he approaches, but he lands a nice left hook in close after a few charges. Pinedo cracks the body with a kick and tries to keep his foe at bay. Powell still on the offense, and out of nowhere he tries for a takedown. Pinedo fights it and they wind up in the clinch as time expires. MMAjunkie scores the frame 10-9 for Pinedo, who’s up 20-18.

Result: Jesus Pinedo def. Devin Powell via unanimous decision
Recap: Peru’s Jesus Pinedo victorious in octagon debut
Photos: Jesus Pinedo vs. Devin Powell
Records: Jesus Pinedo (16-4-1 MMA, 1-0 UFC), Devin Powell (9-4 MMA, 1-3 UFC)
Division: Lightweight
Broadcast: UFC Fight Pass
Scheidsrechter: Osiris Maia
Judging:

Round 1 – Narimani inches in slowly, and they trade hands. Both connect in an early exchange. Slugfest in close. Santos waves in his foe, who obliges and fires off low kicks. Narimani the more accurate fighter early on, again tagging Santos, who tries to grab the waist after his opponent again comes in hot. Narimani evades, and he again tags opponent with heavy hands. Santos pushes back and fires off his right hand, but his accuracy isn’t there. In the next exchange, however, he hurts his opponent with a peekaboo counter that briefly backs off Narimani. It’s a short lived shift as Narimani charges back in and keeps the pressure high with combinations up and down. Santos has taken some heavy shots, but appears to be wearing them well. He fires back with a nice one-two and ducks away from Narimani’s power right. Narimani loading up for something big, closing in with heavy one-twos. Santos does his best to fire back, and he’s again just a little off the mark. It’s a comfortably dominant round for Narimani, who takes the 10-9 score on MMAjunkie’s scorecard.

Round 2 – Santos hits Narimani with a glancing shot, but the resulting stagger is just a loss of balance. Narimani comes back in, and they start trading early. Both go high with kicks, but it’s the punching range where the action is. Narimani closes and plants a right on Santos’ chin before shooting for a takedown. The cage stops him, and he fires off a brief combo after backing up. At distance, he loads up for the big right, and Santos lands his own right hand that backs him up. It’s the best punch for Santos, who tries to follow with a takedown. They wind up clinched against the cage, however, and Narimani turns to dominant position. He grabs a leg and tries to run the pipe, only to peel off with a right hand. In transition, he catches Santos napping and grabs the same leg for an easy takedown. He goes to work from half-guard, firing off a few punches before working to pass. Narimani doing his best to make Santos’ life miserable on bottom, cutting off air supply and then firing short elbows and punches. Santos, so far, isn’t showing any ability to get out of trouble, and Narimani is again running away with the round. He’s on top as time ends, and MMAjunkie scores the frame 10-9 for a 20-18 lead.

Round 3 – They hug it out before returning to scrap. Santos with a high kick up the middle, and Narimani presses in to land another hard right. Santos looks a lot more winded this round, and Narimani looks fresh as ever. He changes levels and shoots. Santos wraps a guillotine and forces Narimani to scramble, allowing him to get to his feet. Narimani quickly back on a takedown attempt, and the two wind up clinched against the cage. Narimani lands a knee before the break, and Santos tries to walk his man down. This is the time to make it happen, but Narimani is again landing the better shots. Santos turns up the tempo and appears to have caught his breath, while Narimani appears to be catching his. Santos weaves away from bolos and charges back with a hard right hand. Narimani gets back in the fight and cracks his foe with a hard right. Narimani winds up for an uppercut and goes back to the well with straight punches. Santos lands a counter that forces him backward, and Narimani sprawls out and spins to take top position. Narimani is back in control working ground and pound, and Santos isn’t going anywhere. He’s avoiding the worst of things from bottom, but Narimani is in control. He stands overhead and lines up for a punch, and instead he runs out of time. MMAjunkie scores the frame 10-9 for Narimani, giving him the 30-27 score.

Result: Nad Narimani def. Anderson dos Santos via unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Recap: Nad Narimani grinds out late replacement Anderson dos Santos
Photos: Nad Narimani vs. Anderson dos Santos
Records: Anderson dos Santos (20-7 MMA, 0-1 UFC), Nad Narimani (12-2 MMA, 2-0 UFC)
Division: Featherweight
Broadcast: UFC Fight Pass
Scheidsrechter: Eduardo Herdy
Judging:

.