tech

De emoji van partner komt steeds dichterbij een realiteit te zijn

We kunnen nog steeds geen overwinning zingen, maar de emoji van de partner komt dichterbij een realiteit te zijn. Zelfs sommige gebruikers kunnen het nu meteen gaan gebruiken, als ze de proefversie van de nieuwste update van Windows 10, 18277, installeren.

Het bedrijf heeft de wijzigingen aangekondigd die door het besturingssysteem zijn ontvangen met deze nieuwe update, die de mogelijkheid biedt om meldingen uit te schakelen wanneer we een film kijken of studeren, of een balk om de helderheid te beheren. Kan niets schelen.

Het platform onthulde zijn ontwerpen voor versie 12 van de emoji, die al kan worden gebruikt in het emoticonpaneel en ook met een aanraaktoetsenbord. Hoewel ze de tekeningen kunnen wijzigen, zijn de uiteindelijke opties afhankelijk van de definitieve versie die Unicode in 2019 zal aankondigen.

De emoji's van de Windows bèta-update met mate.

Naast de stuurman, zijn er in deze nieuwe groep emoji nog andere interessante zoals rolstoelen, gapen gezicht, riet voor blinden en geleidehonden en zelfs een snorkel. Niets is belangrijk, zolang we iets hebben om de drank bij uitstek van de Argentijnen, de Uruguayanen en Antoine Griezmann samen te smelten, de spleet van het Franse nationale team.

De laatste opname van emoji's vond plaats in juni van dit jaar, met zeer nuttige dingen zoals kangoeroes en gevilde hoofden. Wanneer zou officieel komen? We hopen dat het in januari 2019 wordt bevestigd in maart. We kruisten onze vingers terwijl we wat bittertjes namen.

.